Niclas Bergvall, Samuel Sillén, Ove Eriksson och Carl-Henrik Rapp. Foto: Sala-Heby Fotboll


Det här är gänget bakom Sala-Heby Fotboll

Nyheter 2 år sedan

Vad är Sala-Heby Fotboll? Vad har vi för ambitioner, vilka får vara med och vilka är det som brinner för den lokala fotbollen? Här får du svaren.

I dag fredagen den 7 april klockan 07.00 såg Sala-Heby Fotboll sitt ljus.
Under en veckas tid har vi jobbat hårt för det vi i dag kan presentera.
Och det är kärleken till den lokala fotbollen som är anledningen till att ett gäng grabbar tar sig an utmaningen att hålla koll på vad som händer i Sala och Heby kommuner.
Ingen enkel uppgift, men en häftig utmaning.

Mottot är att alla får vara med, men ju högre upp ett seniorlag spelar desto mer plats får de på www.salahebyfotboll.se. Men det lilla är också det stora för oss.

Fyra fotbollsnördar som sagt, men det är fler som kommer att vara med när vi nu kör i gång.
Och vi vill gärna bli ännu fler, hör av dig om du gillar den lokala fotbollen.

Här har ni gänget bakom Sala-Heby Fotboll.

Niclas Bergvall
Efter nästan 30 år på Sala Allehanda klev han av i höstas. Där har Salasonen skrivit om alla sporter och om det som hänt i Sala och Heby kommuner. Nu kommer han att rapportera från fotbollsmatcher, men också skriva en del krönikor. Det ryktas dessutom om att ett “tv-program” med arbetsnamnet Fotbollsfredag kan dyka upp.

Carl-Henrik Rapp
Salabo som har fotografering som huvudsyssla och “Henke” har bland annat frilansat åt både Avesta Tidning och Sala Allehanda. Ni som gillar speedway vet också att han både har fotograferat och skrivit åt Avestaklubben Masarna de senaste åren. “Rappen” kommer även att bidra med både texter och krönikor.

Ove Eriksson
Västeråsare som är uppväxt i Heby – men som bott många år i Sala. Sköter med finess Sala FF:s hemsida och har bidragit med många fyndiga intervjuer och reportage. Nu ska han göra detsamma för Sala-Heby Fotboll och i håll i er för det kommer troligen en del vassa krönikor från Ove.

Samuel Sillén
Salabo som varit Norrby SK trogen nästan hela sin fotbollskarriär. För inte så länge sedan gav han ut jubileumsboken om Norrby SK, där han bland annat redovisar samtliga herrmatcher sedan starten 1952. Nu ska han med vass penna rapportera från den lokala fotbollen, dock inte om NSK i division 6 – där hoppas han kunna bidra med en del “kassar”.

I Sala-Heby Fotboll ingår även.
Magnus Jacobsson
Vår specielle krönikör som kommer att spegla fotbollen på ett kanske lite annorlunda sätt. Salason som spelade många år i Sala FF, men som också provade på spel i näst högsta serien med Enköpings SK och även i Heby AIF. Brinner för Hammarby IF, musikens värld och gärna en extra dragning fast det kanske inte alltid behövs.Redaktionen Redaktionen


Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09
Relaterade artiklar
Kommentarer