Linea Hallsten. Foto: Carl-Henrik Rapp


Uddamålsseger för Norrbys damer

Norrby SK 2 år sedan

Norrby SK vann lördagens träningsmatch mot division 3-laget Hällbybrunns IF på Lärkan med 2-1 (1-0). Trots ett massivt spelövertag för NSK och en drös chanser i den andra halvleken blev det endast en uddamålsvinst.

Madelene Andersson och Linea Hallsten stod för Norrbys mål i matchen men det borde ha blivit fler blåa mål. I den andra halvleken fick de drygt 50 personerna i publiken se NSK slå djupledsboll efter djupledsboll mot Hällbybrunns straffområde. Men NSK hade fasligt svårt att sätta bollen i mål.

– Vi är för oeffektiva på den sista tredjedelen. Vi blir lite för fega. Jag tror vi kommer tre mot en 3-4 gånger men det är den sista touchen som behöver. Om tre veckor i seriepremiären hoppas jag att det ska sitta. Men det kändes skönt med seger, säger Norrbys tränare Handrin Thunqvist.

Segern var dock aldrig hotad. Hällbybrunns mål kom i slutminuterna och efter det var de aldrig nära en kvittering.

– Det var surt med målet. Vi gick in för att hålla nollan, säger Handrin Thunqvist.Samuel Sillén Samuel Sillén
Redaktör och skribent


Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09
Relaterade artiklar
Kommentarer