Niclas Bergvall, Samuel Sillén, Ove Eriksson och Carl-Henrik Rapp. Foto: Sala-Heby Fotboll


Lovande start för Sala-Heby Fotboll

Nyheter 2 år sedan

Sala-Heby Fotboll lockade många besökare till hemsidan under helgen.

Först och främst, tack för en fantastisk respons! Vi som jobbar med Sala-Heby Fotboll får klappar i ryggen, roliga meddelande och positiva kommentarer lite här och var som lovordar vårt koncept.

Hemsidan har trafikerats och delningarna och gilla-markeringarna av våra artiklar har varit stor. Av statistiken att utläsa ser vi en trend att allt vi har skrivit om har varit populär läsning. Totalt har vi haft nästa 9000 sidvisningar under helgen, trots att serierna inte ens dragit igång.

Varje gång jag (Carl-Henrik Rapp) loggat in i administrationsdelen har jag sett Niclas Bergvall jobba på nya artiklar. Vi har material som lockar till läsning även framöver, det kan jag lova!

Under den gångna helgen har vi bland annat bjudit på bildspel och närmare 20 artiklar från och om den lokala fotbollen. Nu laddar vi upp inför seriestarten nästa helg, en helg som kommer att bli riktigt skoj. Ove Eriksson har bland annat utlovat liverapportering från Heby AIF:s bortapremiär mot Västerås IK och jag själv tänkte leverera ett bildgalleri från Sala FF:s hemmapremiär. Lägg till allt som Niclas och Samuel Sillén planerar.

Vi vill även passa på att ”pusha” lite extra för den Swishinsamling vi startat. Ni som känner att ni har möjlighet får gärna skänka en slant till föreningen. Swishnumret finns bland annonserna på hemsidan. Det är även öppet för er med lokala företag att annonsera på vår webbplats. Inkomsterna kommer att gå till inköp av utrustning som vi behöver för att underlätta vårt arbete.

Nu är det dags att planera fortsättningen. Tack alla inblandade för en mycket lovande start. Vi ses väl runt de vitfärgade linjerna i helgen?Redaktionen Redaktionen


Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09
Relaterade artiklar
Kommentarer