Foto: Sala-Heby Fotboll


Sex lokala lag i Upplandscupen

Harbo IF, Östervåla IF 2 år sedan

Upplandscupen har spelats i många år och brukar locka många lokala seniorlag från Heby kommun. Inte i år.

Fem herr- och ett damlag deltar i Upplandscupen. Noteras kan att Heby AIF:s herrar inte är med sedan gruppspel infördes för några år sedan.
Inte heller Tärnsjö IF:s herrar är med, inte i fjol och inte heller i år.
Östervåla IF (division 5) och Harbo IF (division 6) är med och lagen har spelat fyra av fem matcher och det är redan klart att inget av lagen går vidare till slutspelet från den grupp de spelar i.
Harbo IF har vunnit en match och förlorat tre.
Östervåla IF är poängen bättre efter en seger, en oavgjord och två förluster.

Mötet mellan HIF och ÖIF vanns av Harbo med 2-1 efter mål av Simon Johansson och Henrik Domberg. ÖIF:s mål var ett självmål.
Återstående match för Harbo IF är borta mot Karlholm den 17 april. Även ÖIF spelar sin sista match den dagen – mot Ullfors borta.
Leder gruppen gör Månkarbo IF på samma poäng som tvåan Ullfors.

Järlåsa Vittinge FF, Runhällen BoIS och Morgongåva SK spelarna samma grupp och när en match återstår har inte trion någon chans att vinna gruppen, det gör Börje SK.

JV FF och Runhällen har en seger och två förluster och MSK har trevarna förluster. BoIS ska möta Hinden den 17 april på Tegelvallen och samma dag spelar MSK mot JV FF på samma arena.

Östervåla IF:s damer har spelat Klart. Först förlust mot Månkarbo med 2-5 och därefter 2-2 mot Bälinge IF. I sista matchen i söndags föll de med 2-5 mot Tierp.Niclas Bergvall Niclas Bergvall
Redaktör, skribent & krönikör


Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09
Relaterade artiklar
Kommentarer