Foto: Privat


Inget lag vidare i Upplandscupen

Harbo IF, Järlåsa Vittinge FF, Morgongåva SK, Östervåla IF, Runhällen BoIS 2 år sedan

På Annandag påsk avslutades gruppspelet av Upplandscupen. Fem lokala lag var i farten men endast ett lag stod som vinnare, och det var Morgongåva SK:s seger över Järlåsa Vittinge FF.

Inför den sista omgången var det redan klart att inget lag från Heby kommun hade chans att nå slutspelet i Upplandscupen. Men samtliga lag ville avsluta bra, det var dock få som lyckades.

Karlholms GoIF-Harbo IF 2-2
Harbo hade en tvåmålsledning i paus men Karlholms lyckades kriga till sig ett kryss och ta sin enda poäng i gruppspelet. Harbo blev nästjumbo i gruppen med fyra poäng efter en seger, en oavgjord och tre förluster.
HIF:s mål: Alexander Thell och Kevin Olsson.

Ullfors IK Östervåla IF 8-3
Tung avslutning för Östervåla som med tio minuter av matchen låg under med 8-1. Två tröstmål putsade till siffrorna. Även ÖIF, som spelar i samma grupp som Harbo IF, skrapade ihop fyra poäng under gruppspelet.
ÖIF:s mål: Thomas Eriksson, Oscar Carlsson och Kim Norgren.

Runhällens BoIS-IK Hinden 2-3
Freddy Masonens två straffmål såg ut att ge Runhällen ett kryss men Hinden avgjorde i slutminuten av matchen. Masonen stod förövrigt för sju av Runhällens tio mål i gruppspelet. Runhällen kom sist i gruppen, som ett av tre lag med tre poäng.
BoIS mål: Freddy Masonen 2.

Morgongåva SK-Järlåsa Vittinge FF 2-1
Övriga två lag med tre poäng var dessa två. Tack vare derbysegern i sista matchen slapp Gåvan jumboplatsen och kom istället trea på bättre målskillnad än Järlåsa.
MSK:s mål: Mikael Carlstam och Mohammad Zahir.
JV FF:s mål: Nicklas Larsson.Samuel Sillén Samuel Sillén
Redaktör och skribent


Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09
Relaterade artiklar
Kommentarer