Sala-Heby Fotbolls Niclas Bergvall och Villatidningens Magnus Eriksson. Foto: Sala-Heby Fotboll


Villatidningen anlitar Sala-Heby Fotbolls redaktör som krönikör

Nyheter 2 år sedan

Sala-Heby Fotbolls Niclas Bergvall är ny krönikör i Villatidningen Sala-heby.
– Vi är glada att ha honom som sportkrönikör, säger Magnus Eriksson, projektledare Villatidningen Mälardalen.

I knappt två veckor har Sala-Heby Fotbolls hemsida www.salahebyfotboll.se funnits och redan nu kan vi konstatera att det har blivit en succé.

– Det har gått över förväntan och vi känner att många har längtat efter en plats att få läsa om den lokala fotbollen, säger Niclas Bergvall, redaktör på Sala-Heby Fotboll.

I måndags (annandag påsk) hade hemsidan 5400 sidvisningar och Sala-Heby Fotbolls liverapportering från Sala FF:s premiär hemma mot Enebybergs IF lockade 541 följare.
– Det är förstås kul att så många uppskattar det vi gör. Vi närmar oss också 1000 följare på vår Facebooksida, berättar Niclas Bergvall.
Kommande helg blir också intensiv med premiärer för Norrby SK:s damer och Tärnsjö IF. Men även Sala FF:s herrar spelar och Heby AIF har hemmapremiär.
– Allting tar tid och det är mycket att göra, men vi vill sätta fokus på det vi brinner för: Den lokala fotbollen. Men det är viktigt att betona att vi gör det här på vår fritid, säger Niclas Bergvall.
Nu blir Sala-Heby Fotbolls redaktör dessutom krönikör på Villatidningen.
– Villatidningen Sala-Heby är glada över att ha Niclas Bergvall som sportkrönikör. Läs aprilnumret som sänds till villa- och radhusägare i regionen samt finns i ställ bland annat vid Coop och Färg & Hobbyhörnan. Fylld med läsning och så klart då också Niclas betraktelser, berättar Magnus Eriksson projektledare Villatidningen Mälardalen.
– Spännande. En tidning jag brukar läsa den när den dyker upp i brevlådan. Dessutom är jag ju villaägare, ha ha, säger Niclas Bergvall om att skriva i Villatidningen.
Villatidningen ges ut för 44:e årgången och har en riksupplaga på 1,1 miljoner. Den kommer ut cirka en gång i månaden.


Carl-Henrik Rapp Carl-Henrik Rapp
Redaktör, skribent och krönikör


Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09
Relaterade artiklar
Kommentarer