Jonas, Andreas, Linus Ahlin foto: Ove Eriksson


Siktar på tre tunnlar idag

Heby AIF 2 år sedan

Två Ahlinare på plan och en Ahlinare på läktaren idag när Heby AIF tar emot Täby FK.

Jonas Ahlin laddade på sjukhus kvällen före hemmapremiären i dag, lördag, men han verkar vara taggad för tre nya tackor (Sala-Heby Fotbolls spelarbörs). Om några timmar springer han ut på Arena Tegelvallen tillsammans med sin bror, mittbacken Linus (till höger på bilden).
Storebror Andreas, en gång fruktad försvarsspelare i Heby AIF (i mitten på bilden) sitter med största sannolikhet på läktaren och hejar på småbrorsorna.

Tre silvertackor i seriepremiären (salahebyfotboll.se gjorde den bedömningen) betyder att du var bäste spelare i Heby AIF mot Västerås IK. Tufft motstånd i dag mot ännu ett tippat topplag. Har det varit en bra träningsvecka?
– Ja, hårt jobb och noggrannhet brukar vara ett vinnande koncept om man vill prestera bra. En bra träningsvecka med stor trupp. Bra stämning med bra träningar tycker jag.

Ingen perfekt uppladdning på fredagskvällen dag före match för dig. Sjukhusbesök med dottern. Har hon ärvt din otur för din karriär har ju varit skadedrabbad?
– Ett armbrott blev det, men Ellen är tuff och har gjort det förr så hon klarade av det jättebra och var jätteduktig. Vi är rätt lika faktiskt, även om jag har lugnat ner mig. För tillfället har jag bara några småskavanker.

Hemmapremiär på ett soligt Tegelvallen i dag mot Täby FK, kommer första segern idag och tre nya tackor till Jonas Ahlin?
– Vi går alltid för vinst, men oavsett vilket lag vi möter behöver vi prestera på topp allihopa för att få med oss några poäng. Självklart går jag för tre nya tackor. Siktar på tre tunnlar och ett mål, säger han.

Matchen på Tegelvallen startar klockan 13.00.Ove Eriksson Ove Eriksson
Redaktör, skribent & krönikör


Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09
Relaterade artiklar
Kommentarer