Glädjande besked från sjukhuset

Sala FF 2 år sedan

Det befarades att det var en svårare skada på Jimmy Kakembo.

I dagens match mellan Vaksala SK och Sala FF kom inte motgångarna bara genom tre snabba baklängesmål inom en tiominutersperiod i första halvlek. Jimmy Kakembo ligger ner bara någon meter in på planen alldeles vid spelarbänkarna efter en halvtimme. Det är i en duell något händer med ett av hans knän. Jimmy vrider sig i plågor och han måste bäras ut på bår. Lagledningen i Sala FF befarar det värsta eftersom de stått så nära duellsituationen och hörde hur det knakade i Jimmys knä. Med största sannolikhet en korsbandsskada sades det från flera håll. Ambulans tillkallas och Jimmy förs till Akademiska sjukhuset för undersökning. Det var många som trodde att hans säsong var över.

Nu ikväll kommer den här rapporten från sjukhuset.”Ingen fraktur eller korsbandsskada . Troligtvis ett uttänjt ledband . Vila 2-3 veckor “Ove Eriksson Ove Eriksson
Redaktör, skribent & krönikör


Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09
Relaterade artiklar
Kommentarer