Foto: Samuel Sillén


Så gick det i lördagens träningsmatcher

Morgongåva SK, Norrby SK, Östervåla IF, Ransta IK, Sala FF, Västerfärnebo AIK 2 år sedan

Serien har kommit igång för ett helt gäng av de lokala lagen, men några lag hade sitt träningsgenrep under lördagen.

Damer
Sala FF  – Tillberga IK 0-2
Förlust i genrepet i vind och blåst på Lärkan. Tränare Benny Törnqvist var ändå nöjd med spelet och menar att resultatet var oviktigt för division 3-laget.
– Vi vill se att detaljer och kommunikationen genom kroppspråk kring det vi pratat om sitter där, och det gör det. Vår centrallinje med Anna Höglund och Maja Pettersson gör sin bästa match för säsongen, säger Benny.

Skuttunge SK – Östervåla IF 0-7
Tänkt dubbelmatch blev 3×45 minuter då Skuttunge inte fick ihop tillräckligt med spelare. ÖIF, som hör hemma i division 3, bytte samtliga spelare efter 75 minuter. Tränare Stefan Svensson var nöjd med att ÖIF hela matchen försökte rulla boll ända nerifrån samt skapade många målchanser.
Målskyttar: Pernilla Andersson 3, Lovisa Larsson, Jennifer Lindström, Åsa Norén och Sara Edberg-Hammenborg.

Herrar
Tillberga IK – Ransta IK 3-2
Det blev förlust mot seriekollegan i division 5 i genrepet inför seriepremiären på torsdag. Tränare Tobias Henriksson tycker att RIK gör en helt okej första halvlek men att de tappade i den andra där fokusen läggs på vad domare och motspelare gör.
Målskyttar: Robert Bolin och Christoffer Thiman.

Morgongåva SK – Norrby SK 1-3
På ett blåsigt Ramsjövallen (naturgräs) spelades det ingen propaganda-fotboll. Båda division 6-lagen hade svårt att behärska medvinden och underlaget och samtliga mål tillkom när det anfallande laget hade motvind.
Målskytt, MSK: Mohammed Zahir. Målskytt, NSK: Eric Boström 3.

Västerfärnebo AIK – Smedjebackens FK 4-2
Segern i sista träningsmatchen betyder att division 5-laget Västerfärnebo gått igenom försäsongen obesegrat i nio matcher. Efter underläge med 1-2 i paus vände hemmalaget på steken och vann till slut med 4-2.
Målskyttar i Västerfärnebo: Alfred Domberg, Rasmus Hedlund Aldén, Wille Abrahamsson och Emil Fahlin.Samuel Sillén Samuel Sillén
Redaktör och skribent


Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09
Relaterade artiklar
Kommentarer