Linus Ahlin, Heby AIF.


Heby AIF spelar tidig jumbofinal i morgon

Heby AIF 2 år sedan

Två raka förluster och en målskillnad på 1-6. Det gäller både Heby AIF och Enebybergs IF som drabbar samman i morgon, lördag, på Enebybergs IP.

Förlust 1-2 mot Västerås IK i premiären och sedan 0-4 på hemmaplan mot Täby FK i den andra omgången. Så har Heby AIF startat säsongen och det innebär en delad sistaplats i serien tillsammans med motståndaren Enebyberg. Så minst ett av lagen kommer att spräcka sin poängnolla efter morgondagens match som börjar 14.00.
– I den senaste matchen mot Täby var resultatet lite missvisande, vi var bättre i den matchen än i premiären. Men vi måste bli bättre i båda straffområdena, säger Hebys tränare Per-Åke Swärdh.

Hebys lagkapten Linus Ahlin menar att det varit en bra träningsvecka och att truppen ser taggad ut.
– Det skulle vara skönt med poäng i helgen, så vi känner att vi är med. Det är aldrig kul att förlora tre matcher i rad. Vi går för seger.

Wictor Swärdh saknas mot Enebyberg på grund av skada. Även Hebys enda målskytt hittills, Joakim Sunding är ett frågetecken.
– Annars ser läget bra ut i truppen. Om man ser till tabelläget så är det klart att det här är en viktig match, säger Per-Åke Swärdh.Samuel Sillén Samuel Sillén
Redaktör och skribent


Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09
Relaterade artiklar
Kommentarer