Christoffer Swartling, Runhällen BoIS. Foto: Sala-Heby Fotboll


Mållöst och chansfattigt på Runavallen

Runhällen BoIS 2 år sedan

Vare sig hemmalaget Runhällen BoIS eller gästande Torpedo Kamrat BK bjöd de 60-tal i publiken på någon vidare underhållning i söndagens division 7-match. 0-0 slutade Runhällens första seriematch för året på Runavallen.

Inställningen var det inget fel på hos något av lagen men målchanserna lös med sin frånvaro. Men om något lag var närmast segern var det bortalaget Torpedo som hade två bollar i stolpen, båda i den andra halvleken. Den första efter ett ganska tamt avslut och den andra såg mer ut som ett misslyckat inlägg. Runhällen hade mest boll men lyckades aldrig testa Torpedo-målvakten ordentligt.
– Vi skapar inget riktigt hett så 0-0 är väl kanske rättvist, säger Runhällens tränare Martin Lindbom som tycker att Runhällen spelar upp sig i den andra halvleken.

– I den första halvleken är det lite krampaktigt, i den andra är vi snäppet bättre och får igång lite rull.

Den som rörde om mest i Torpedos försvar var Christoffer Swartling, född 1978, men Martin Lindbom väljer att hylla hela laget.
– Många gör det bra. Det är ingen som faller ur rammen. Men Philip Lindström tycker jag var bäst på planen.Samuel Sillén Samuel Sillén
Redaktör och skribent


Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09
Relaterade artiklar
Kommentarer