Foto: Sala-Heby Fotboll


Norrby SK firar 65 år

Norrby SK 2 år sedan

Den 29 juli är ett datum att skriva upp för alla norrbyiter där ute. Då ska det nämligen firas att det är 65 år sedan klubben bildades 1952. En heldag på Norrbyliden väntar med matcher och aktiviteter.
– Vi hoppas att många före detta spelare kan komma, säger Emy Sillén som är en av arrangörerna för dagen.

Den 13 oktober 1952 bildades Norrby Sportklubb efter ett möte i Norrby bygdegård. Ett 40-tal personer hade kommit till mötet denna måndagskväll och även en representant från Västmanlands läns Idrottsförbund vid namn Allan Hellström. Det är alltså 65 år sedan i år och det är något som Norrby SK tänkt fira.

Den 29 juli blir det festligheter på Norrbyliden. Förhoppningen är att få ihop tillräckligt med före detta spelare så att det kan spelas internmatcher, kanske till och med en triangel.
– Förhoppningen är att tillräckligt många “gamla” spelare är intresserade av att spela så att vi får ihop till en triangel på herrsidan och åtminstone en match för damer, säger Adam Funk som också är med och planerar inför festligheterna.

Arrangörerna poängterar att matcherna kommer vara av väldigt vänskaplig karaktär och spelas på mindre yta. Huvudmålet med dagen är glädje och att samla ihop massa NSK-are för att fira.

– Vi hoppas så klart att även de som inte vill eller kan spela kommer och förgyller den här dagen. Klubben är ändå 65 år så de som var med och spelade i början kanske inte är aktuella för spel, säger Adam Funk.

– Utöver matcherna kommer vi ha andra aktiviteter för hela familjen under dagen så då hoppas vi på mycket publik. Sedan på kvällen blir det mer inriktat mot gamla spelare och andra som på något sätt jobbat för klubben. Då blir det band och grillknytis, berättar Emy Sillén.Redaktionen Redaktionen


Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09
Relaterade artiklar
Kommentarer