Elin Johansson, Norrby SK. Foto: Carl-Henrik Rapp
James Papa Yaw Yeboah, Heby AIF. Foto: Niclas Bergvall


Duo toppar Heta Listan

Heta Listan, Nyheter 2 år sedan

Spelarbörsen är räknad nu när våren är avklarad. Toppar Heta Listan gör de två spelare som presterat bäst hittills. I övrigt mycket nytt på veckans lista signerad Sala-Heby Fotboll.

Sala-Heby Fotboll listar varje måndag det bästa från den gångna veckan i den lokala fotbollen.
Det kan vara ett framgångsrikt lag, en lysande ledare, en skyttekung eller en vass mittfältare och så vidare.

Har du ett tips på någon som du tycker ska vara med på Heta Listan: Hör av dig!

I veckans lista, som är den sista innan sommaruppehållet, är det en rejält rockad där endast en av fem lyckas hålla sig kvar på listan. Högst upp en presterande duo.

1. (ny) Elin Johansson, Norrby SK, och James Papa Yaw Yeboah, Heby AIF.
Leder respektive spelarbörs för damer och herrar. Båda är riktiga jättar i respektive lags försvarslinjer. Båda lagen slåss i botten av tabellen och det gäller att dessa två fortsätter att leverera.

2. (1) Norrby SK:s herrar.
NSK stod för en makalös vändning i vårepilogen och vann den svåra bortamatchen mot Norberg och går till sommarvila som serieledare i division 6. Ska mycket till för att NSK inte ska spela i division 5 nästa säsong.

3. (ny) 24-timmars i Älvåsa.
Detta härliga inslag som spelas nu till helgen förtjänar en plats på listan. En turnering där det är lika viktigt, om inte mer, att ha kul som det är att vinna.

4. (1) Runhällen BoIS.
Förra veckans etta klamrar sig fast på listan tack vare sin fina form i division 7. Åtta raka utan förlust och toppkänning i sin serie. Två poäng upp till ISUN som de möter i höstens första omgång.

5. (ny) Sommaruppehåll.
Som fotbollsälskare ska man kanske inte hylla ett uppehåll. Men det är välbehövligt för många. Njut av sol och eventuell ledighet och ladda batterierna. När serierna drar igång igen är det 100 procent fokus. Det kommer i alla fall Sala-Heby Fotboll att ha.

Ut från listan: Jakob Eklund, Janne Grattback, Hampus Hedlund, Derbyt.
På väg in: Hösten.Redaktionen Redaktionen


Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09
Relaterade artiklar
Kommentarer