Norrbys veterandamer. Foto: Samuel Sillén
Jonny Lindahl, Norrby SK. Foto: Samuel Sillén


Full fart när Norrby SK firade 65 år

Norrby SK 2 år sedan

Under lördagen var det full fart på Norrbyliden när det jubilerades. Det är egentligen den 13 oktober som NSK fyller men den 29 juli fick vara dagen för firandet som inleddes med veteranmatcher och som avslutades till tonerna av Amarula Hats.

Fem veteranlag kom till spel. Tre herrlag, som möttes i en triangel, och två damlag som möttes i en match. Speltiden var 2×15 men det räckte för att kvällen skulle bjuda på många stela ben på dansgolvet.

Lagen lottades och det var lag gul som vann både på herr- och damsidan.

Den första matchen spelades mellan lag gul och lag blå, en match som slutade 0-0 efter full tid. Lagen gavs en chans att skiljas åt genom en straffläggning. Men resultatet blev oavgjort även efter full tid.

Lag blå fick endast en kort vila innan de tog sig an lag grön. Det märktes att de blå hade en match i benen och lag grön kunde till slut vinna den matchen med 3-1. Målskyttar i lag grön var Ubbe Helenius 2 och Urban Nordström medan Jonny Lindahl stod för lag blås tröstmål.

Förutsättningarna inför den sista matchen var klara. Lag gul behövde vinna, och så blev det också. Douglas Johansson blev stor segerorganisatör då han gjorde båda målen i 2-0 segern över lag grön.

I dammatchen skiljde det 31 år mellan den äldsta och yngsta spelaren. Lillan Cedervång (född 1960) och Sara Larsson (född 1991) lottades också i olika lag, där Saras lag gul gick segrande ur den kampen. Sara fastställde också slutresultatet till 2-0. Theresia Hållén gjorde matchens första mål.

Kvällen avslutades med grillknytis och dans (för de som orkade) till tonerna av Amarula Hats. Ett lyckat jubileum för en 65-åring.

Fler bilder dyker upp i ett bildspel senare under kvällen.Samuel Sillén Samuel Sillén
Redaktör och skribent


Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09
Relaterade artiklar
Kommentarer