Sala FF damer. Foto: Carl-Henrik Rapp


Det ser ut att bli division 4 för Sala FF

Norrby SK, Sala FF 1 år sedan

Damserierna i Västmanland börjar sätta sig. Likt de senaste åren kommer de att spelas tillsammans med Örebro. 16 lag är uppdelade på två serier. Norrby SK spelar i trean och Sala FF är placerat i division 4.

Enligt det första serieförslaget som kom innehöll division 3 tio lag, varav två av dom var Norrby SK och Sala FF. Sedan dess har en del hänt, bland annat har Arboga Södra IF meddelat att de inte kommer att ha något damlag 2018 och SFF har önskat att få spela i division 4.

I det nya förslaget innehåller division 3 nio lag och division 4 sju lag. Arboga Södras plats tas utav Tillberga IK och SFF har fått sin vilja igenom och är numera placerat i division 4. För övrigt har Norrby SK:s U-lag bytt län till Uppland. Det kan du läsa mer om här.

Det närmsta som händer nu är att förbunden i Västmanland och Örebro ska ha ett möte i kommande vecka. Dock kan mycket hända, anmälningstiden för damserierna går ut först 1 mars.Samuel Sillén Samuel Sillén
Redaktör och skribent


Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09
Relaterade artiklar
Kommentarer