Norrby SK. Foto: Samuel Sillén


Stortorsk för Norrby SK i träningspremiären

Norrby SK 1 år sedan

Norrby SK:s damer åkte under söndagen till Strängnäs för att träningsspela mot IK Viljan. Efter en helt okej första halvlek låg NSK under med 0-2 men i den andra rann det iväg till hela 0-9.

Norrby SK ställde ett blandat lag på benen i årets första träningsmatch. Många av fjolårets ryggrad men också flera unga som gjorde sina första minuter i seniorlaget, bland annat målvakten Agnes Vilén, född 2006.

IK Viljan är likt NSK hemmahörande i division 3 och även likt NSK  efter att i fjol ha åkt ur division 2. Men under söndagen var det inget snack om vilket lag som var det spelförande. Viljan visade både bäst klass och vilja och vann rättvist.Samuel Sillén Samuel Sillén
Redaktör och skribent


Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09
Relaterade artiklar
Kommentarer