Sala-Heby Fotbolls redaktion.


Sala-Heby Fotbolls redaktion ger dig tips till Åkrahallens Premiärtips

Nyheter 12 månader sedan

Snart drar Åkrahallens Premiärtips igång. 16 matcher ska spelas och det är er uppgift att tippa utgången i dessa matcher. Här ger redaktionen på Sala-Heby Fotboll sina experttips.

Du har väl tippat Åkrahallens Premiärtips?
Ett samarbete mellan Sala-Heby Fotboll och ICA Åkrahallen och där det gäller att tippa de lokala lagens premiärer.

Här ger Sala-Heby Fotbolls redaktion lite tips på hur några av matcherna kommer att sluta.

Här kan du tippa Åkrahallens Premiärtips!

Ove Eriksson
Tipset säkraste: Sala FF plockar lätt en trea mot Slätta SK i sin hemmaborg, Lärkan. Tränare Rigest Hyskos manskap har blandade insatser i träningsmatcherna men när det blir skarpt läge så blir det skärpning. Jacke Eklund blir målskytt och börjar marschen mot skytteligatiteln.
Match 1: 1.
Skrällen: Många tror på ett kryss i derbyt mellan Ransta IK och Västerfärnebo AIK, men jag tror att Vaik tar hem det. De har sett stabila ut mot flera lag från division 4 under försäsongen. Kanske ingen skräll, men en liten i varje fall på Mullevi.
Match 12: 2.
Kan gå hur som helst: FK Salas bortamöte mot Ullvi SK kan gå hur som helst och Ullvi ska väl vara topplag men nya fotbollsklubben från Sala kan nog störa och plocka hem segern. Krysset är inte heller långt borta.
Match 15: 1X2.

Carl-Henrik Rapp
Tipset säkraste: Järlåsa Vittinge FF har inte en chans mot Enköpings andralag i herråttan. JVFF har inte vunnit en enda match under försäsongen och kommer inte göra det i premiären heller.
Match 6: 2.
Skrällen: Tärnsjö slår GoIF Kåre i bortapremiären och följer upp sin fina fjolårsinledning. Fem raka segrar i Upplandscupen talar sitt tydliga språk – Tärnsjö har gjort en stabil försäsong och kan skrälla mot Kåre som förra året slutade tvåa i serien.
Match 3: 2.
Kan gå hur som helst: Heby AIF spöade Enköping i förra årets sista match och räddade därmed kontraktet borta på Enavallen. I premiären kan det gå precis hur som helst för ett Heby som haft både toppar och dalar under försäsongen.
Match 2: 1X2.

Samuel Sillén
Tipset säkraste: Nykomlingen Runhällen BoIS har ett gynnsamt läge inför sin premiär mot Upsala IF 2. Runhällen har gjort några klassförvärv samtidigt som UIF 2 kom i botten av tabellen förra säsongen. Som om att det inte vore nog så spelar klubbens förstalag samma dag, några timmar tidigare.
Match 8: 2.
Skrällen: Endast en poäng och nio mål gjorda på hela förra säsongen men Sala FF:s damer känns piggare och ett år mognare nu. Division 4 passar nog SFF bättre och därför tror jag de vinner premiären mot Guldsmedshyttan/Lindesberg på bortaplan.
Match 14:
2.
Kan gå hur som helst: Derby i första omgången, eller åtminstone första omgången för Västerfärnebo AIK som flyttat sin egentliga premiär. Vaik känns hetare men att möta Ransta IK på bortaplan kan gå hur som helst.
Match 12: 1X2.

Niclas Bergvall
Tipset säkraste:
Sorry Järlåsa Vittinge FF, men ni blir utan poäng i premiären på hemmaplan. Division 3-klubben Enköpings SK har anmält ett lag till division 8, en serie de vinner enkelt.
Match 6: 2.
Skrällen: Skräll att Harbo IF vinner sin premiär? Ja, i alla fall en liten sådan. HIF har varit upp och ned på försäsongen, men det finns potential och den kommer att synas mot Danmarks IF – trots bortaplan.
Match 9: 2.
Kan gå hur som helst: Är det daga för Ransta IK:s år? Kanske. Premiär, och lite av ett derby, mot Tillberga IK på bortaplan. Då kan det gå hur som helst.
Match 4: 1X2.Redaktionen Redaktionen


Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09
Relaterade artiklar
Kommentarer