Pernilla Andersson, Östervåla IF. Foto: Sala-Heby Fotboll


1-1 i matcher för Östervåla IF:s damer

Östervåla IF 10 månader sedan

Östervåla IF åkte till Östhammar under söndagen för ett dubbelmöte mot Östhammars SK. A-laget fick stryk med 2-1 men andralaget tog sedan revansch och vann med 1-0, så 1-1 i matcher och totalt 2-2 blev resultatet av dagen.

Det blev en heldag för Östervåla IF:s damer i Östhammar. Två matcher skulle avklaras mot Östhammars SK vars förstalag spelar i Upplandsfyran. ÖSK:s andralag spelar likt ÖIF 2 i division 5, men i olika.

Den första matchen mellan a-lagen slutade med förlust för Östervåla. 2-1 blev resultatet där Pernilla Andersson gjorde ÖIF:s mål.
Revansch kom dock omgående då andralaget vann match nummer 2 med 1-0. Målskytt där var Sara Edberg Hammenborg.

– Div 3-matchen var ganska loj. Vi blev stressade och kom fel i positionerna. Vi blixtrade till ibland med några fina kombinationer, bland annat vid målet. Men vi vet att vi kan bättre än det vi visade, säger Fredik Nilsson, tränare i Östervåla IF som var mer nöjd med division 5-matchen.

– Där var det bättre. Piggt i början med bra rörelse och bollrull. Kan lite stressat vid vissa situationer men överlag bra för att vara första matchen, säger Fredrik och ger beröm till Jonna Larsson, Hanna Arvidsson och Lisa Wåhlstedt.Samuel Sillén Samuel Sillén
Redaktör och skribent


Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09
Relaterade artiklar
Kommentarer