Eric Boström, Norrby SK. Foto: Carl-Henrik Rapp


Islossning för Boström när NSK åter vann

Norrby SK 9 månader sedan

Inför Norrby SK:s match i division 5 på bortaplan mot Ramnäs IF hade Eric Boström gjort tre mål på lika många matcher. I segermatchen med 4-2 (2-1) fördubblade “Bosse” sin målkvot till sex mål.
– Det är vår match från minut 1, säger Tomas Skog, tränare i Norrby SK.

Efter två raka segrar i inledningen av division 5 blev det förlust senast mot Munktorps BK. Men efter segern mot Ramnäs på onsdagskvällen är NSK åter på vinnarspåret.
Nykomlingen står nu på nio poäng på fyra matcher och skuggar Munktorp i toppen.

Mot Ramnäs stod Boström för tre mål varav de två första redan i matchens inledning. 1-0 satte han i den tredje minuten, 2-0 några minuter senare. NSK var det bättre laget i den första halvleken även om Ramnäs IF lyckades reducera fem minuter innan paus.
– Vi släpper in Ramnäs lite efter 20 minuter men det blir ändå aldrig riktigt farligt. Vi är kanske lite nonchalanta i slutet av första men i den andra halvleken går vi ut igen och gör det bra, säger Tomas Skog som vaktade målet.

Eric Boström höll sig framme även i den andra halvleken och gjorde 3-1 innan Adam Funk, tillbaka från skada, stod för 4-1. Även i den här halvleken tilläts Ramnäs reducera men närmare än deras 4-2-mål kom de aldrig.

– Leon Andersson gör 90 bra minuter. Han kör på hela matchen men det här är en laginsats och en bra genomförd match av samtliga.

Nästa match för Norrby SK är hemma mot Ransta IK kommande torsdag 17 maj.

Aktuell tabellSamuel Sillén Samuel Sillén
Redaktör och skribent


Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09
Relaterade artiklar
Kommentarer