Hampus Ohlström, Harbo IF. Foto: Privat


Sju poäng av Ohlström när Harbo IF förlängde sviten

Harbo IF 8 månader sedan

Det var ett överlägset Harbo IF som spelade mot Upsala IF:s andralag på onsdagskvällen. Segersiffrorna skrevs till hela 8-1 och matchens gigant var Hampus Ohlström som var inblandad i alla mål utom ett.
– Vi har hittat flytet och då är det roligt med fotboll, säger Mats Larsson i Harbo IF.

Obesegrade Harbo IF efter två omgångar i division 6 västra Uppland var ikväll, onsdag, ute efter tredje raka triumfen. Bortamatch mot Upsala IF:s andralag som har startat säsongen med två förluster.

Segersviten förlängdes efter en storseger på Ekebydalens IP i Uppsala. Segersiffrorna skrevs till hela 8-1. I halvtid stod det 4-0 till Harbo IF.
Det var ett överlägset Harbo IF som var aggresivare, starkare och förde spelet hela matchen. Avsluten för hemmalaget var lätträknade men de lyckades få in en boll i början av andra halvlek.

Matchens lirare får vi nog utse Hampus Ohlström till som var inblandad i sju av de åtta målen. Tre gjorde han själv och sedan stod han för fyra assister.
– Vi har hittat flytet, nu är det roligt med fotboll, säger Mats Larsson lagledare i Harbo IF.

Harbo IF ligger kvar i toppen av serien med sina nio poäng men Vaksalas andralag spelar i morgon, torsdag, mot SK Iron och vid seger så tar de över serieledningen på bättre målskillnad.

Målskyttar för Harbo IF: Hampus Ohlström 3, Alexander Thell 2, Hadad Sepulveda 2 och Andreas Sundlöf 1.
– Vi var stabila bakåt ikväll och hela laget ska ha beröm men naturligtvis lite extra för Hampus Ohlström, avslutar Mats Larsson.

Nästa match för Harbo IF är hemma 14 maj då Sunnersta AIF:s andralag kommer på besök.

Aktuell tabellOve Eriksson Ove Eriksson
Redaktör, skribent & krönikör


Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09
Relaterade artiklar
Kommentarer