Morgongåva SK. Foto: Carl-Henrik Rapp


Morgongåva SK:s andralag nollat mot Örsundsbro

Morgongåva SK 8 månader sedan

Tung start för Morgongåva SK:s andralag som på fredagskvällen förlorade sin tredje match i division 7 västra Uppland. Örsundsbro IF vann på Korsängens IP med hela 5-0. MSK i botten och Örsundsbro leder serien just nu.

Morgongåva SK:s andralag spelade under fredagskvällen sin tredje seriematch i division 7 västra Uppland på bortaplan. Motståndare var Örsundsbro IF.

Det var ett hemmalag som vunnit sina två första matcher och Morgongåva SK hade förlorat sina båda första matcher. Det blev inga poäng för MSK den här fredagskvällen heller, Örsundsbro vann med hela 5-0.

Morgongåva SK:s andralag har inte lyckats göra något mål på sina första tre matcher och har målskillnaden 0-8. Örsundsbro tog sin tredje seger och toppar tabellen och har omvända siffror mot MSK i målskillnad, 8-0.Ove Eriksson Ove Eriksson
Redaktör, skribent & krönikör


Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09
Relaterade artiklar
Kommentarer