Foto: Sala-Heby Fotboll


JV FF höll jämna steg i en timme – sedan rasade det

Järlåsa Vittinge FF 8 månader sedan

Det blev storstryk mot Håbos Ff:s tredjelag för Järlåsa Vittinge FF på söndagen.
– Vi hängde med riktigt bra i 60 minuter och hade 2-2 då. En utvisning gjorde att vi föll ihop i slutet, säger Thomas Falk i JV FF efter 2-8 (1-2)-förlusten.

Håbo FF:s tredjelag tog emot Järlåsa Vittinge FF på,söndagen i sommarhetta på Gröna Dalens IP i Bålsta.
Hemmalaget hade vunnit sina tre inledande matcher i division 8 västra Uppland, det skulle förmodligen bli en svår nöt för JV FF att knäcka. Ett bortalag som kom till match med tre förluster i bagaget.
– Det var ett lag med asylsökande afghaner, ett mycket tekniskt lag som kanske spelade lite småfult, säger Thomas Falk i JV FF.

JV FF gör trots siffrorna en bra match och är med i 60 minuter. Hemmalaget tog ledningen med 1-0 sedan kvitterar Niaz Nazari på en snygg frispark. Håbo återtar dock ledningen, 2-1, innan halvtidsvilan.

JV FF fortsätter att spela bra första kvarten i andra halvlek och kvittering kommer också. Ännu en gång på en fin frispark, den här gången av Nawar Ayad Ibrahim Al-Azawi.

Här tar dock det roliga slut. JV FF får en spelare utvisad efter två gula kort.
Håbo gör också 3-2 med 20 minuter kvar och sedan orkar inte JV FF hålla emot längre i värmen och det rasar in fem bollar till innan slutsignalen.

Det är inte någon nedstämd Thomas Falk efter matchen trots storförlusten.
– Vi gör det bra. Snygga frisparksmål och vi tar med oss den första timmen i matchen. Bäst på plan var nummer 6 i vårt lag, Othman Aljwid.

Nästa söndag är hemmamatch mot Enköping United FK.

Järlåsa Vittinges andralag skulle under söndagskvällen spelat mot Procyons andralag men den matchen ställdes in.Ove Eriksson Ove Eriksson
Redaktör, skribent & krönikör


Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09
Relaterade artiklar
Kommentarer