Niklas Karlsson, Runhällen BoIS. Foto: Privat


Uddamålsförlust för BoIS – “En pinne hade varit skönt”

Runhällen BoIS 10 månader sedan

Runhällen BoIS kammade noll borta mot SK Iron och förlorade med 0-1 (0-0).
– Det här med uddamålsförluster verkar ha blivit vår grej och ikväll skulle det ha varit skönt med en pinne, menar Olle Hedlund.

Runhällen BoIS behövde en trepoängare på fredagskvällen för att hänga på topplagen i Upplandssexan när de hade bortamatch mot SK Iron i Björklinge.

Några poäng blev de dock inte för BoIS den här kvällen. Det var en svårspelad, ojämn och stenhård plan enligt tränare Olle Hedlund.

– Vi har ju flera chanser att göra mål och den farligaste hade Niklas Karlsson som träffade ribban. Inget av lagen gör något mål i första halvlek, säger Hedlund.

I andra halvlek har Runhällen BoIS flera möjligheter att ta ledningen. Andreas Johansson har några fina frisparkar som inte är långt borta och en av dem träffar stolpen.

SK Iron tar ledningen med kvarten kvar på en kontring och det målet är det enda som görs under matchen vilket betyder en sur förlust för Runhällen BoIS.
– Det här med uddamålsförluster verkar ha blivit vår grej och ikväll skulle det ha varit skönt med en pinne, menar Olle Hedlund.

Har du några spelare du vill premiera lite extra?
– Hela backlinjen var bra, men Niklas Karlsson var outstanding. Andreas Johansson och Joel Eriksson på mitten ska också ha en eloge.

Derby nästa fredag då Runhällen möter Harbo IF på bortaplan.

Aktuell tabellOve Eriksson Ove Eriksson
Redaktör, skribent & krönikör


Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09
Relaterade artiklar
Kommentarer