James Papa Yaw Yeboah, Heby AIF. Foto: Niclas Bergvall


James Papa Yaw Yeboah tillbaka i Heby AIF – Sala FF jagar kvalplats

Heby AIF, Sala FF 9 månader sedan

I morgon, lördag, spelar våra ortslag i trean den nionde omgången av respektive division 3-serie. James Papa Yaw Yeboah är en efterlängtad spelare som är tillbaka i Haif och Sala FF jagar den tredje raka segern och en hägrande kvalplats i serien.

Heby AIF spelar borta mot Vallentuna BK som ligger på placeringen före Haif. En poäng skiljer lagen åt och Heby AIF parkerar på sjätte plats med sina tolv ihopspelade poäng.

Haifen har vunnit varannan match på sistone och förlorat varannan.
Senast blev det en riktig kalldusch mot Kungsängens IF 0-5. Om vi ska gå på det med varannan vinst så är det dags nu.
– Det är oförändrat i truppen sedan förra matchen, med ett undantag. James Papa Yaw Yeboah är tillbaka efter avstängning och Jonas Hörnebro vaktar målet, säger assisterande tränare Wallit Kurdu Bakir.

James Papa Yaw Yeboah är tillbaka betyder säkert mycket för Heby AIF. Han har nu avtjänat en lång avstängning efter att ha fått en grov utvisning mot Enköpings SK den 21 april.

En trepoängare skulle betyda den övre halvan av serien men om Heby AIF förlorar delas förmodligen serien upp i två skikt och Haifen hamnar på den nedre halvan.

Sala FF spelar hemma på Lärkan en viktig streckmatch.
Det är fighten om kvalplatsen till tvåan som står på spel, motståndarna Sandvikens AIK har den jat nu två poäng före Sala FF.

Det är ett obesegrat Sandvikens AIK som kommer till Lärkan, fem vinster och tre oavgjorda.
– Det ska bli roligt att möta dem och vi kommer att ge 120 procent för att radera deras nolla i förlustkolumnen, säger spelande tränare Rigest Hysko.
– Alla spelare är tillgängliga, ingen skadad eller avstängd. Men när det gäller startelvan är jag inte riktigt klar med den.

Lördag, 14.00: Vallentuna BK-Heby AIF.
Lördag, 15.00: Sala FF-Sandvikens AIK.Ove Eriksson Ove Eriksson
Redaktör, skribent & krönikör


Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09
Relaterade artiklar
Kommentarer