Norrby SK har i veckan haft sin årliga fotbollsskola. Foto: NSK


Fyra härliga dagar med fotbollsskola på Norrbyliden

Norrby SK, Ungdom 8 månader sedan

Fyra dagar med fotboll på Norrbyliden. Fyra dagar där barn och ungdomar fick lära sig lite mer om sporten som älskas över hela vår jord. Häng med till Norrby SK:s fotbollsskola 2018.

På vackert belägna Norrbyliden har Norrby SK genomfört sin fotbollsskola, som sedan många år har blivit en bra start på sommarlovet för barn och ungdomar.
Fyra dagar pågick fotbollsskolan och fyra timmar varje dag.
Bland annat innehöll veckan lekar, övningar, fotografering, avslutningsmatcher mot ledare för både för de mindre och de större.

Lunch ingick varje dag såsom toast, hamburgare med bröd, pastasallad och korv med bröd.
– Det var tre grupper i åldrarna 6-13 år och totalt 60 barn och ungdomar, berättar Rose-Marie Söderlund i Norrby SK.
Ledare och tränare under veckan var Emil Söderlund, Niklas Ericsson, Maja Westin, Nathalie Johansson, Linnéa Andersson, Casper Andersson, Oliwer Sillen, Anton Schweiler Vilén, Selma schweiler Vilen och Tess Törnblom.
– De var mycket omtyckta och de flesta gick fotbollsskolans utbildning.

Det är Ungdomssektionen som arrangerar fotbollsskolan och där ingår förutom Rose-Marie Söderlund även Marinette Blixt, Anna Schweiler Vilén och Anette Ericsson.
– Men det var också några härliga föräldrar som hjälpte till när de kunde. Det var blåsiga dagar men endast lite regn på onsdagen och sedan skurar på torsdagen. Men barnen var nöjda och glada ändå, berättar Rose-Marie Söderlund.


Norrby SK:s fotbollsskola
Niclas Bergvall Niclas Bergvall
Redaktör, skribent & krönikör


Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09
Relaterade artiklar
Kommentarer