Eric Boström, Norrby SK. Foto: Carl-Henrik Rapp


Skadad Boström står över kommunmatchen – även Skedung lämnar återbud

Norrby SK 9 månader sedan

En skada som Norrby SK:s skyttekung Eric Boström drog på sig i derbyt mot Västerfärnebo AIK i torsdags gör att han inte kan medverka i kommunmatchen 4 juli.
Även klubbkompisen Patrick Skedung har tackat nej då han befinner sig i Ryssland för fotbolls-VM. Ersätter gör den unga duon Simon Ericsson och Mostafa Hosseinzadeh.

Förra årets kommunmatch blev en tråkig tillställning för Eric Boström.
Efter att ha inlett matchen piggt slog han upp en gammal skada och tvingades avbryta.
Den här gången kommer han inte ens till spel på grund av en skada han ådrog sig i 5-2-vinsten över Västerfärnebo AIK.
– Jag krockade med målvakten och vi slog ihop knä mot knä, berättar Eric Boström som trots smällen fullföljde matchen och blev tremålsskytt.

– Jag vet inte om det blev värre av att spela vidare, men som det känns nu så var det konstigt att jag ens kunde fortsätta spela, säger han.

Hur känns det att missa kommunmatchen?
– Jag har ju alltid haft lite otur med skador, så man börjar bli van. Men det är självklart frustrerande att det alltid ska hända något under en säsong.

Även Patrick Skedung från Norrby SK har lämnat återbud på grund av att han ska till Ryssland och heja fram Sverige i fotbolls-VM.
Ersätter gör Simon Ericsson och Mostafa Hosseinzadeh, båda födda 2000. Sedan tidigare är även Leon Andersson uttagen från NSK.Samuel Sillén Samuel Sillén
Redaktör och skribent


Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09
Relaterade artiklar
Kommentarer