Harbo IF Foto: Niclas Bergvall


Sviten spräcktes för Harbo IF i Bälinge

Harbo IF 8 månader sedan

Efter tio raka segermatcher blev det på måndagskvällen förlust för Harbo IF. Bälinges andralag blev för svårt och Harbo förlorade med 3-6.
– Det var ett riktigt bottennapp av oss och jag kände på mig redan på resan till Bälinge att det skulle kunna gå så här, säger lagledare Mats Larsson.

På måndagskvällen körde Harbo IF igång höstsäsongen i division 6 västra Uppland. Skulle vårens svit på tio raka segrar förlängas det var frågan när laget åkte till Bälinge för att möta deras andralag.

Mats Larsson, lagledare i Harbo IF sa före matchen att Bälinge IF:s andralag brukar ha ett bättre lag på hemmaplan då plockar de in ett antal rutinerade spelare från sitt representationslag.

Kvällens match började i moll redan efter en minut då Bälinge gör 1-0.
De ökar på till 2-0 innan Harbo kan reducera till 2-1 genom Mario Vukorepa.

Men bortalaget kunde inte hålla emot och Bälinge kan gå till pausvila med 3-1 efter att ha gjort ytterligare ett mål.
– Det var ihåligt i vårt lag ikväll. Det fina försvarsspelet från i våras var som bortblåst, säger Mats Larsson lagledare i Harbo IF.

I andra halvlek går Harbo ned på en trebackslinje för att försöka nå reducering och spelar bra under en period som också resulterar.

Hampus Ohlström gör 2-3 för Harbo.
Därefter bjuder Harbo på två mål och Bälinge kan gå ifrån till 6-2 innan Hampus Ohlström sätter slutresultatet, 6-3 till Bälinges andralag.

– Det var ett riktigt bottennapp av oss och jag kände på mig redan på resan till Bälinge att det skulle kunna gå så här, säger Mats Larsson och fortsätter:
– Det enda positiva är väl att vi gör tre mål men det är för öppet bakåt. Det är ingen spelare som får godkänt.

Då är segersviten spräckt och Harbo IF får ta nya tag kommande söndag när de möter Upsala IF:s andralag hemma på Marmorvallen.

Aktuell tabellOve Eriksson Ove Eriksson
Redaktör, skribent & krönikör


Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09
Relaterade artiklar
Kommentarer

X

Bli stödmedlem och stötta vår bevakning av den lokala fotbollen.

¤