Ida Svahn, NSK. Foto: Sala-Heby Fotboll


Norrby SK U skakade om serietvåan – tog tredje seger för säsongen

Norrby SK 8 månader sedan

Östervåla IF är nog lite extra tacksamma gentemot Norrby SK idag. Serietvåan SK Iron var ute efter en seger för att sätta press på ÖIF 2 i kampen om seriesegern i damernas division 5. Men Norrby SK:s andralag gick vinnande ur kampen på Norrbyliden med 3-2 (0-1) och man gjorde det med ett segermål i slutet signerat Ida Svahn.

Inför matchen i division 5 skiljde det 20 poäng mellan SK Iron och serienian Norrby SK 2. Men efter matchen hade NSK kommit tre poäng närmare och en placering högre i tabellen.

SK Iron tog dock ledningen strax innan paus men i den andra halvleken vände NSK på stecken. Först gjorde Maja Westin 1-1 i den 53:e minuten innan SK Iron återigen tog ledningen på straff med timmen spelad. Tio minuter senare var det dock Norrbys tur att förvalta en straff till 2-2.

Sedan, i matchens absoluta slut, var Ida Svahn framme och satte segermålet och därmed inkasserade NSK 2 sin tredje seger i seriespelet.

– Jag hade precis haft ett friläge precis innan som jag missat så det var så förbaskat skönt att få sätta dit den. Monika Linder vinner boll på mittplan och jag får ännu ett läge som jag bara var tvungen att sätta. Riktigt kul att få spela fotboll idag och få se hur vi alla krigade tillsammans, säger Ida Svahn.

Kommande söndag är det serietrean Ullfors IK som står för motståndet för NSK.



Samuel Sillén Samuel Sillén
Redaktör och skribent


Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09




Relaterade artiklar




Kommentarer

X

Bli stödmedlem och stötta vår bevakning av den lokala fotbollen.

¤