Norrby SK:s sportchef Marcus Carlsson hälsar Stefan Svensson välkommen till NSK. Foto: Privat


Norrbys tränare gäst i veckans podd

Podcast 8 månader sedan

Förra veckan var vi lite sena med podden. Den här veckan gör vi tvärtom och är tidiga. Kanske lite för tidiga då vissa matcher inte var färdigspelade när vi spelade in. Nu vet vi dock att Heby AIF vann sin match.

Norrby SK:s damer åkte i helgen på säsongens första förlust men de har gjort en kanonsäsong hittills. Därför ville vi prata lite mer med bossen Stefan Svensson. Vi pratade också om veckan som har gått med allt från division 3 till division 7. I studion Samuel Sillén och Ove Eriksson.Samuel Sillén Samuel Sillén
Redaktör och skribent


Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09
Relaterade artiklar
Kommentarer

X

Bli stödmedlem och stötta vår bevakning av den lokala fotbollen.

¤