Filip Norgren och Patrick Skedung Norrby SK Foto: privat


Målglatt när Norrby SK kryssade mot division 3-gäng

Norrby SK 3 månader sedan

Offensiven verkar fortsätta flyta på från fjolårets succéår, men Norrbys defensiv har de kämpigare.
Men tränare Håkan Eriksson är inte orolig efter 4-4 borta mot division 3-laget Avesta AIK.
– Det var ett öppet försvar så vi måste träna på de detaljerna.

Det var en lite orolig tränare i Norrby SK innan matchen mot division 3-laget Avesta AIK. Men det hade han inte behövt vara för Norrby SK stod upp väldigt bra mot dem.

Hemmalaget Avesta AIK hade ledningen med 2-1 i halvtid och målskytt för NSK var Filip Norgren. Den andra halvleken vinner Norrby SK med 3-2. Patrick Skedung gör två och så blir det ett självmål mellan ”Skeddas” mål.

Tränare Håkan Eriksson var nöjd med anfallsspelet och menade på att laget kunde ha gjort ytterligare fyra mål på fina avslut.

– Men det var ett öppet försvar bakåt så vi måste träna på de detaljerna. Avesta AIK hade en inövad spelidé som vi tog hand om på ett bra sätt och framåt är det riktigt bra, säger Håkan Eriksson.

– Beröm till William Niemi-Carlsson, Adam Funk, Filip Norgren, Eric Boström och Patrick Skedung, avslutar Håkan Eriksson.

På Avesta AIK:s hemsida läser vi följande:

– Kvaliteten är inte alls bra i dag, säger en besviken Avestatränare Magnus Svedlund. Avesta AIK stod för en blek insats. – Vi sänker oss till motståndarna. I onsdags var det en division 2-match då vi anpassade oss till motståndarna. I dag känns det som vi sänker oss till division 5-tempo. Kvaliteten och farten är inte alls bra.Ove Eriksson Ove Eriksson
Redaktör, skribent & krönikör


Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09
Relaterade artiklar
Kommentarer