Matthias Bonvehi , Sala FF. Foto: privat


Matthias Bonvehi från USA ansluter till Sala FF

Sala FF 2 månader sedan

Det blev en sen förstärkning för Sala FF, på måndagskvällen meddelade klubben att de gjort klart med Matthias Bonvehi som är amerikan och 29 år gammal. Bonvehi är spelklar redan till nästa match som spelas på fredag borta mot Sandvikens AIK.
– En väldigt bolltrygg och spelskicklig spelare som vi kommer ha stor nytta av i framförallt vårt offensiva spel, säger herransvarige Jens Eriksson i Sala FF.

Sala FF spelade sin första match i division 3 södra Norrland i lördags hemma mot Slätta SK och efter en imponerande andra halvlek blev det seger med 2-0.

Så här såg det med nyförvärv inför premiärmatchen: Martin Åhman och Alexander Kalungi Västerfärnebo AIK, Hersi Musaazi Isse, FK Älmeboda/Linneryd, Alexander Awet, Heby AIF, och från egna juniorledet William Harrysson, Fouad Harrareh, Murtaza Khalilzai och Aphirak Ocharot.

Nu har Sala FF gjort klart med ytterligare en spelare som är spelklar redan till matchen på långfredagen mot Sandvikens AIK på bortaplan.
Det är Matthias Bonvehi, en 29-åring från USA.
– En mycket trevlig kille och duktig fotbollsspelare. Jag vill beskriva honom som en hårt arbetande box till boxspelare. Är väldigt bolltrygg och spelskicklig som vi kommer ha stor nytta av i framförallt vårt offensiva spel, säger Joel Eriksson, herransvarig i SFF.

Sala FF spelar sin andra seriematch på bortaplan redan klockan 11.00 på fredag.Ove Eriksson Ove Eriksson
Redaktör, skribent & krönikör


Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09
Relaterade artiklar
Kommentarer