Podd

7. Obesegrade

Podd 21/05
I det sjunde avsnittet av Fotbollspodden avhandlas veckan som varit. Det finns fortfarande några lag som ännu inte känt på hur det känns att förlora. Om det handlar avsnittet och så klart mycket mer. Med er i poddstudion finns Samuel Sillén och Niclas Bergvall.

6. Damer

Podd 13/05
I det sjätte avsnittet av Fotbollspodden avhandlas veckans godbitar där stort fokus läggs på damlagen. Så klart även en hel del om övriga lag också. Med er i poddstudion finns Samuel Sillén och Niclas Bergvall.

5. Delad pott

Podd 07/05
Ny vecka och nytt avsnitt av Sala-Heby Fotbollspodd där redaktionen konstaterar att damerna stod för en kanonhelg. I veckans avsnitt går också vi igenom veckans övriga matcher och mycket mer.

4. 26-0

Podd 29/04
Fjärde avsnittet av Fotbollspodden är här. I avsnittet pratar vi bland annat om derbyt mellan Ransta IK och Västerfärnebo AIK och resten av helgens matcher. Med er i poddstudion finns Samuel Sillén, Niclas Bergvall och gästen Juhani Panula.

3. Pusslet

Podd 22/04
Vi har kommit till det tredje avsnittet av Fotbollspodden. I avsnittet pratar vi bland annat om helgens matcher och så hör ni vad vi tycker är veckans krysskott och veckans stolpträff. Med er i poddstudion finns Samuel Sillén och Ove Eriksson.

2. Premiärer

Podd 15/04
Ny vecka och nytt avsnitt av Sala-Heby Fotbollspodd. Seriepremiärer är det stora fokuset i veckans avsnitt.

Promo

Podd 27/02
Nu är det dags för Sala-Heby Fotboll att ta nästa steg. Inom kort startar Sala-Heby Fotbollspodd. Här hör du vad podden kommer att handla om.