Sala FF:s juniorer. Foto: Niclas Begvall


7 år sedan

Från jumboplats till tredje för Sala FF:s juniorer

Seger mot Adolfsberg på söndagen och Sala FF avancerade till tredje plats i tabellen – som består av fem lag. Drömstart i matchen med ledningsmål redan efter en minut. Slutresultat 4-3 (3-1).

 

Sala FF:s juniorer spelade bortamatch igår, söndag, i Örebro mot Adolfsbergs IK. Det är höstserien för juniorer U19 det handlar om. Det är fem lag som ingår i den serien och Sala FF låg sist inför den tredje matchen med två förluster.

Mot Adolfsberg, som hade en poäng och låg precis framför i tabellen, tog Sala FF ledningen redan i den första minuten. Med tio minuter kvar av första halvlek ökar SFF på till 2-0 genom Nicolas Corrales. Några minuter senare kommer reducering till 2-1 men Yusuf Celik ökar på till 3-1 på övertid i första halvlek.

En kvart in på andra halvlek ökar Sala FF på till 4-1 genom Chama Rugomana och det ser avgjort ut, men i minut 84 och minut 85 kommer två reduceringar till 4-2 och 4-3.

Men Sala FF rider ut stormen och vinner matchen. Strax före slutsignalen får Nicolas Corrales sitt andra gula kort och är avstängd i säsongsavslutningen på onsdag 20 september hemma mot BK30, matchstart klockan 19.00 på Lärkan.Taggat:   

Ove Eriksson Ove Eriksson
Redaktör, skribent & krönikör

Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
Känn dig delaktig för 200 kr/år.Mer läsning