Alexander Nordling Järlåsa Vittinge FF. Foto: Samuel Sillén


7 år sedan

JV FF blev nollat i sista matchen mot Ärentuna SK

Det blev inga mål och poäng i den sista seriematchen för Järlåsa Vittinge FF i division 8 västra Uppland. En sjätteplats i sluttabellen och trots förlusten så var det en nöjd ledare Thomas Falk efter segern för Ärentuna SK med 0-3 (0-2)

 

Järlåsa Vittinge FF avslutade på lördagen säsongen i division 8 västra Uppland. Gäster på Vittinge IP var Ärentuna SK. JV FF kunde varken avancera eller ramla neråt i tabellen hur den än slutade.

Det blev slutligen en sjätte plats i serien, endast IK Nordias andralag hade de bakom sig. Men då ska vi ha i åtanke att tre föreningar har försvunnit under säsongen. Örsundsbro SK har uteslutits. Fjärdhundra SK och Vaksala SK:s fjärdelag har utgått.

Några poäng eller mål i den sista matchen blev det inte, gästerna Ärentuna SK vann matchen med 0-3 och det stod 0-2 i halvtid. Det var trots det en nöjd ledare i Järlåsa Vittinge FF, Thomas Falk som Sala-Heby Fotboll pratade med efter matchen.

– Det såg ut som det har gjort för det mesta under säsongen. Vi spelar bra men motståndarna gör målen. När det går dåligt så är det inget flyt, säger han.

JV FF hade flera chanser att göra mål under matchen men det ville sig inte. Bland annat helt öppet mål vid ett tillfälle. Tre frilägen kunde vi räkna till.

– Det var en jämn och välspelad match, vi gör det bra men kan inte göra mål trots chanserna. Jag vill berömma bröderna Ali och Ameer Qarawaloos samt Adulis Zeru Astbha och Mohammed Taqi, säger Thomas Falk.Taggat:   

Ove Eriksson Ove Eriksson
Redaktör, skribent & krönikör

Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
Känn dig delaktig för 200 kr/år.Mer läsning