Jonas Ahlin, Heby AIF. Foto: Carl-Henrik Rapp


7 år sedan

Heby AIF har börjat formera styrkorna inför 2018

Det är just nu full fart med rekrytering av en ny spelartrupp inför stundande säsong. På ledarsidan ser det riktigt bra ut eftersom tränarna och materialförvaltare Lind fortsätter. Målvaktstränaren är ett nyförvärv.

 

Division 3-laget Heby AIF, som förmodligen hamnar i division 3 norra Svealand nästa säsong, har börjat rekryteringen av spelare och ledare. Beslut tas på representantskapsmötet den 1 december hur serierna formeras.

På ledarsidan så fortsätter tränarna Per-Åke Swärdh och Wallit Kurdu Bakir samt materialförvaltare Anders “Lindan” Lind.

Sala-Heby Fotboll frågade Tony Mattsson i Heby AIF hur det står till på spelarfronten för dagen.
– Vi har ju inga kontrakt utan har bara personliga kontakter med spelarna och gör en överenskommelse. Vi är flera personer som jobbar med detta och så här ser det ut just nu. Bröderna Balen och Baban Nouri, Jonas Ahlin, Alexander Johansson, Lucas Ejnarsson och Mattis Hellqvist är klara.

-Nytt i ledarstaben är att Anders Mattson, som avslutade säsongen som huvudtränare i Tärnsjö IF, tar över som målvaktstränare i Haif tillsammans med Roffe Pettersson. Anders ska även en dag i veckan vara målvaktstränare i Tärnsjö IF, säger Tony Mattsson.

Är det någon som meddelat att han lämnar truppen?
– Ja, den ende som sagt att han slutar är Andreas Johansson som går till Runhällen BoIS.Taggat:   

Ove Eriksson Ove Eriksson
Redaktör, skribent & krönikör

Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
Känn dig delaktig för 200 kr/år.Mer läsning