Västerfärnebo AIK. Foto: VAIK


Kryss är Norrbys melodi

Norrby SK, Västerfärnebo AIK 10 månader sedan

När reservlagsserien i Västmanland kommit halvvägs kan man konstatera att vare sig Norrby SK eller Västerfärnebo AIK kommer ha något med seriesegern att göra. Istället är det just nu två lag som parkerar i mitten av tabellen.

Norrby SK har endast förlorat en match på hela säsongen, samtidigt har de endast vunnit än. Hela serien inleddes med en förlust, sedan radade de upp hela sex raka kryss innan de i vårens sista omgång tog sin hittills enda seger. Det betyder att de med nio poäng placerar sig exakt i mitten av tabellen, femma av nio lag.

Lokalkonkurrenten Västerfärnebo AIK ligger sjua med en poäng mindre. Deras poäng är lite mer jämnt fördelade på två segrar, två oavgjorda och tre förluster. De har också en match mindre spelad än Norrby SK.

Hur det gick mellan lagen? Oavgjort så klart. Matchen på Norrbyliden den 4 juni slutade 4-4. Nästa match lagen emellan spelas 3 september på Svedboäng.

Västerfärnebo AIK inleder hösten med match mot serietvåan Kungsörs BK på hemmaplan 6 augusti medan NSK är igång veckan efter hemmamatch mot Romfartuna GIF/Irsta IF.Samuel Sillén Samuel Sillén
Redaktör och skribent


Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09
Relaterade artiklar
Kommentarer

X

Bli stödmedlem och stötta vår bevakning av den lokala fotbollen.

¤