Järlåsa Vittinge FF. Foto: Carl-Henrik Rapp


4 år sedan

Ny uddamålsförlust för Järlåsa Vittinge FF

Det blev en ny uddamålsförlust för Järlåsa Vittinge FF på torsdagskvällen. Borta mot Almo BK förlorade de med 2-3 (1-2).
– Det är två snöpliga skitmål som vi får emot oss i den första halvleken, säger Tomas Falk i JV FF.

 

Bortamatch på torsdagskvällen för Järlåsa Vittinge FF i division 7 norra Uppland. Resan gick till Alunda i Östhammars kommun. Motståndarna var Almo BK som spelat ihop tolv poäng på de första sju omgångarna. I jämförelse med JV FF som endast skrapat ihop tre poäng. Det har blivit förlust i de tre senaste matcherna och frågan var om vändningen skulle komma ikväll?

På en regntung plan tog JV FF ledningen i den första halvleken genom Ali Rahimi. Almo skulle dock vända till ledning 2-1 innan pausvilan.

– Det är två snöpliga skitmål som vi får emot oss i den första halvleken, säger Tomas Falk i JV FF.

Efter en jämn första halva av matchen så ökar Almo på till 3-1 i början av andra halvleken. JV FF har flera bud på reduceringsmål och det kommer också i den 68:e minuten. Tobias Wessman nick in reduceringen.

– Kul att Tobias får göra mål som har varit borta en månad på grund av skada, säger Falk.

JV FF har flera möjligheter till kvittering mot ett tröttkört hemmalag. Men det vill sig inte och JV FF får inkassera ännu en uddamålsförlust. Ali Rahimi utsågs till bäste spelare i JV FF av en jury som delade ut pris.

– Beröm vill jag också ge till Thomas Florin i försvaret och Roy Harris på mitten som slet kopiöst hela matchen. Ännu en hedersam förlust men det börjar bli för många nu, avslutar Falk.

JV FF har chansen till en trepoängare den 19 juni när de spelar mot jumbolaget Tobo/Örbyhus FF hemma på Järvallen.

 Taggat:   

Ove Eriksson Ove Eriksson
Redaktör, skribent & krönikör

Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
Känn dig delaktig för 200 kr/år.Mer läsning