Murad Al Amin FK Sala. Foto: Carl-Henrik Rapp


Femte raka förlustfria för FK Sala när Wahlsta SK besökte Annedal

FK Sala 3 månader sedan

Andra raka segern och femte förlustfria matchen för FK Sala. Wahlsta SK fick vända hem från Annedal med 0-3 i baken. Det var ett stabilt FK Sala som vann mot ett trött motståndarlag. Två inlånade spelare från Ransta IK tillhörde de tongivande i FK Sala som nu har häng på tredjeplatsen i division 7 Västmanland.
– Wahlsta har inget hett läge på hela matchen och trots att vi inte gör någon supermatch så vinner vi, säger spelande tränare Samuel Sillén.

FK Sala ångar på i division 7 Västmanland. På lördagen spelade de mot Wahlsta SK och vann med med övertygande 3-0.
Det var den femte raka matchen utan förlust, den 23 juni förlorade laget borta mot Himmeta IF med 0-1, efter det har FK Sala radat upp först tre oavgjorda och sedan två vinster.

Mot Wahlsta SK var det ledning i halvtid med 2-0 hemma på Annedal. Målskyttar var Martin Cedervång och Sonny Johansson.
I den andra halvleken ökade inlånade spelaren från Ransta IK, Dennis Eriksson, på till 3-0 som också blev slutresultat.

Dennis och Murad Al Amin, som också var inlånad från Ransta IK,tillhörde de bättre i FK Sala tillsammans med Martin Cedervång.
– Håller med om det men det var stabilt överlag. Wahlsta har inget hett läge på hela matchen och trots att vi inte gör någon supermatch så vinner vi, säger spelande tränare Samuel Sillén.

Ni vann även mot dem borta med 3-2 trots det ligger ni bakom dem i tabellen.
– De brukar låna in några spelare från Forsby FF som är tongivande men när de inte är med så har de svårare, avslutar Sillén.

FK Sala är på väg uppåt i tabellen och har nu rejält häng på tredjeplatsen. Före detta Sala FF-spelaren Gustav Pierrou var på besök i hemstaden Sala för att titta på sin brorsa Jonathan som spelar mittback i FK Sala.
Vad tyckte om motståndet Wahlsta SK?
– De såg trötta ut.

Kommentar om FK Sala och din brorsa?
– Det såg stabilt ut, hela centrallinjen var bra och brorsan var duktig, säger Gustav.

Ny hemmamatch för FK Sala nästa lördag. Då har laget möjlighet att öka på sin förlustfria svit när jumbon Ullvi SK kommer på besök till Annedal.Ove Eriksson Ove Eriksson
Redaktör, skribent & krönikör


Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09
Relaterade artiklar
Kommentarer