Östervåla IF:s flickor födda 2008/09. Foto: privat


2 år sedan

Här är lagen som kan vinna presentkort på Intersport Sala

Det var många ungdomslag i Sala och Heby kommuner som ville vara med i Intersport Sala och Sala-Heby Fotbolls tävling där priset är ett presentkort på Intersport.

 

Det var flera lokala ungdomslag som tog chansen att kunna vinna ett presentkort från Intersport Sala.
Vem som vinner de 500 kronorna i presentkort presenterar Sala-Heby Fotboll på tisdag, den 30 juni.
Vinnaren koras för övrigt genom lottning.
Tack säger vi på Sala-Heby Fotboll för alla bidrag.

Här har ni lagen som skickade in till Sala-Heby Fotboll.

✔️ Norrby SK pojkar födda 2008/09.
Ett lag som tränar två gånger i veckan ute på Norrbyliden. Totalt är det 25 spelare inskrivna i laget. För presentkortet ska laget köpa ett par extra målvaktshandskar.

✔️ Sala FF flickor födda 2010/11.
Laget tränar två dagar i veckan på Annedal. För tillfället har vi SFF 29 registrerade spelare, varav ett 25-tal som tränar regelbundet. Om laget vinner kommer de förmodligen att införskaffa nya målvaktshandskar.

✔️ Norrby SK:s pojkar födda 2006/07.
NSK tränar fotboll två gånger i veckan på Norrbyliden och en gång barmarksträning med blandad kompott. I laget ingår 13 spelare och bilden är taget från domarutbildningen med truppen. För presentkortet behövs det nya målvaktshandskar till lagets målvakt.

✔️ Norrbys SK:s pojkar födda 2010.
Laget tränar två gånger i veckan på Norrbyliden och det är totalt 30 spelare med i laget. För presentkortet ska vi defenetivt köpa målvaktshandskar.

✔️ Sala FF:s pojkar födda 2009.
Laget är klubbens största lag med hela 46 spelare. Ett lag som också är också ett av de mest träningsflitiga lagen där 50 träningar har erbjudits under vårsäsongen. Vinner SFF presentkortet köper de en snygg matchboll på Intersport.

✔️ Ransta IK:s pojkar födda 2010/11.
Ett lag som tränar två gånger i veckan, men när matcherna nu kommit i gång har det blivit en träning och två matcher.
Det ingår 20 spelare i laget och om RIK vinner presentkortet ska det köpas in egna vattenflaskor i Coronatider. Det kan även behövas i den värmebölja som pågår, då orkar de träna och spela matcher.

✔️ Sala FF pojkar födda 2007.
Laget består av drygt 20 härliga 13-åriga killar.
Ett lag med mycket vilja och härlig energi som tränar tre kvällar i veckan. I år spelar laget niomanna för första gången.
Laget har spelare från många olika länder, det visar att fotboll är ett språk som alla kan prata och älska!

✔️ Östervåla IF flickor födda 2008/09.
Träningsgruppen består av flickor födda 2008 och 2009, totalt 21 flickor som bildar två lag i seriespel, F11 och F12. Laget tränar två gånger per vecka och spelar vanligtvis en match per lag och vecka. ÖIF har två enormt engagerade tränare i Daniel Östlund och Henrik Gunnarsson. Assisterande tränare är supertvillingarna Viktoria Andersson och Pernilla Andersson som ofta deltar vid träningar och matcher. Damlagets målvakt Julia Larsson ställer dessutom ofta och gärna upp som målvaktstränare. Kopplingen till våra damer är toppen.


Taggat:   

Niclas Bergvall Niclas Bergvall
Redaktör, skribent & krönikör

Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
Känn dig delaktig för 200 kr/år.Mer läsning