Rasmus Hedlund Aldén
Markus Lindholm tar steget tillbaka till Västerfärnebo AIK. Foto: Carl-Henrik Rapp
Simon Ericsson
Ted Kempe
Viktor Hansson
Martin Åhman
Christian Gauffin Eriksson


2 år sedan

Sju provspelare när Västerfärnebo AIK matchade i höstrusket

Västerfärnebo AIK hade på lördagen sju provspelare på plats när de spelade en internmatch. Platsen var Lärkan i Sala och det är hemmaplan för två av spelarna som var med och testade: Rasmus Hedlund Aldén och Martin Åhman från Sala FF.

 

På lördagen spelades det fotboll på Lärkan i Sala. En lördag som man helst skulle vilja tillbringa i soffan tittandes på någon bra film.
Regnet strilade ner och på planen var det två lag, ett i vita tröjor och det andra i blåa tröjor. Båda lagen med Västerfärnebo AIK:s klubbmärke.

Nyblivna seriesegraren i division 5 Västmanland från förra helgen hade bjudit in till provspel för spelare från andra klubbar. Det vita laget med enbart spelare från Vaik fick möta det blå laget med sju provspelare.

Sala FF:s lagkapten Rasmus Hedlund Aldén fanns med på mittfältet. På vänsterkanten i mitten spelade Martin Åhman även han från Sala FF.
Som mittback såg vi Markus Lindholm Enköpings SK. Alla tre med Västerfärnebo AIK som moderklubb.

I målet testade Ted Kempe från Norbergs AIF och på mitten Heby AIF:s Simon Ericsson. Slutligen två spelare från Skogsbo AIF, Victor Hansson och Christian Gauffin Eriksson. 
De två sistnämnda har tidigare spelat i Avesta AIK och Fagersta Södra.

Matchen vann det blåa laget med alla provspelare. Segersiffror 2-1. Om Västerfärnebo AIK kan signa alla de sju provspelarna blir de inte att leka med nästa säsong i division 4.

Fick du se vad du ville se?
– Ja det tycker jag. Några av provspelarna var dominerande på planen, säger Niklas Blomqvist, tränare i Västerfärnebo AIK.Taggat:   

Ove Eriksson Ove Eriksson
Redaktör, skribent & krönikör

Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
Känn dig delaktig för 200 kr/år.Mer läsning