3 veckor sedan

Nya datum bokade för de uppskjutna matcherna i trean innan derbyt

Svenska Fotbollförbundet beslutade att de tre första omgångarna i division 3 norra Svealand skulle skjutas upp på grund av pandemin. Det blir i stället derby i premiären mellan Heby AIF och Sala FF den 1 maj. Nu har förbundet bokat in nya datum och säsongen blir förlängd en vecka då omgång två flyttas till den 16 oktober.

 

Pandemin gjorde att seriestarten blev uppskjuten i division 3 norra Svealand där Sala FF och Heby AIF skulle premiärspelat om några veckor.
De tre första omgångarna har Svenska Fotbollförbundet skjutit upp vilket betyder att omgång fyra blir premiäromgång.

I just omgång fyra så är det derby direkt då Heby AIF tar emot Sala FF på Tegelvallen. Matchen spelas den 1 maj och förhoppningsvis med publik på plats.

De tre första omgångarna har nu pusslats in i ett kompaktare matchprogram. I den först tänkta omgång ett spelar Sala FF borta mot Fanna BK och den matchen är nu inbokad den 16 juni. Heby AIF:s tänkta premiärmatch mot IFK Uppsala ska spelas den 31 juli.

Hela omgång två för alla lag är flyttad till den 16 oktober och blir seriens sista omgång. Hemmamatcher för båda våra lokala lag: Sala FF tar emot IK Franke. Till Tegelvallen kommer Fanna BK på besök.

Omgång tre är flyttad till den 13 maj för Heby AIF som spelar borta mot IK Franke och samma dag spelar Sala FF hemma mot BKV Norrtälje.

Nu är det bara att hoppas att vaccineringen gör att allt går i lås. Om premiären blir uppskjuten ännu en gång så är risken stor att det blir som förra året. En enkelserie är inte roligt men hälsan är viktigast.Taggat:   

Ove Eriksson Ove Eriksson
Redaktör, skribent & krönikör

Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
Känn dig delaktig för 200 kr/år.Mer läsning