Amanda Johansson, Norrby SK. Foto: Carl-Henrik Rapp.


1 månad sedan

Hur blir det för Norrby SK? – ”Vi ska rösta”

Hur blir det för Norrby SK:s damer – enda lokala laget som inte fått besked om när serien kommer i gång?
– Alla lag i serien ska rösta om enkel- eller dubbelmöten. Sedan tas det ett beslut, säger Emy Sillén i NSK.

 

Serierna i Uppland och Västmanland startar i augusti, frånsett en handfull matcher med lokalt inslag i Uppland. De kommer att spelas under andra halvan av juni.
Klartecken för start i juni har Heby AIF och Sala FF i herrarnas division 3 samt Östervåla IF:s damer i division 2 fått.

Återstår gör Norrby SK:s damer i division 3 Västmanland/Örebro.
– Vi har fått information från förbundet med två alternativ angående serien. Alla lag ska svara till på fredag. Efter det tas beslut om det blir enkel- eller dubbelmöten, berättar Emy Sillén i NSK.

Nyligen gjorde NSK klart med en ny tränare i Jacob Lindström. Men det är inte säkert att klubben kommer i gång med serien under våren.
– Om majoriteten av lagen vill ha dubbelmöten börjar serien i juni. Blir de enkelmöten börjar vi i augusti, berättar Sillén.
Hur tänker ni rösta?
– Vi röstar för enkelmöten. Det blir många matcher som ska tryckas in i augusti och sedan håller serien på till i slutet av oktober om det blir dubbelmöten. Det blir svårt att få ihop lag under semestrar och dessutom när andra sporter börjar i oktober.

Lagen i serien är Forsby FF, Garphyttans IF, Gideonsbergs IF 2, IFK Hallsberg FK 2, Norrby SK, Scandinavian FC Örebro, Skultuna IS, Skyllbergs IK, Västerås SK FK och Örebro SK FK 2.Taggat:   

Niclas Bergvall Niclas Bergvall
Redaktör, skribent & krönikör

Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
Känn dig delaktig för 200 kr/år.Mer läsning