Hemmamatch för Vaiken. Då får ni inte se så här trötta ut... Foto: Niclas Bergvall


1 vecka sedan

Mer om lördagens åtta matcher som ska spelas

Åtta matcher – och tre av dessa ska spelas på Ramsjövallen. Där spelas nämligen ett sammandrag i sjumannaserien.
Men hetaste lördagsmatchen avgörs på Svedboäng och kanske tar Västerfärnebo AIK ett steg till mot division 4. Här har ni mer om lördagens matcher!

 

Åtta matcher ska spelas på lördagen. Och då menar vi med lokalt inslags. Fem “riktiga” matcher samt tre hämtade från sjumannaserien där spelplats är Ramsjövallen.
Hetast? Det är nog Västerfärnebo AIK:s hemmamatch mot Munktorps BK i Västmanlandsfyran.

Damer division 4 Uppland
12.00 Östervåla IF 2-Frösunda SK.
Kommentar: ÖIF är jumbo när laget har tre matcher kvar. Med andra ord: Nu behöver de en trepoängare. Frösunda har vunnit tre och förlorat lika många. I tabellen är de sex poäng bättre än ÖIF.

Herrar division 7 Västmanland
13.00 FC Europa Juniors-FK Sala.
Kommentar: Det kommer att bli en jämn division 7-serie där alla lag tar poäng av varandra. Västeråsklubben, med Rocco Milovanovic som lagledare, har precis som FK Sala inlett med fyra poäng på tre matcher.

Herrar division 3 norra Svealand
14.00 Västerås IK-Sala FF.
Kommentar: Sala FF har inte förlorat sedan den 3 juli. Sedan dess har laget radat upp fem raka segrar. Västerås IK är för övrigt enda laget som SFF inte mött den här säsongen. Ett VIK som bara tagit sju poäng – men en varning ska utfärdas, alla sju har tagits hemma på Apalby.

Herrar division 4 Västmanland
15.00 Västerfärnebo AIK-Munktorps BK.
Kommentar: Munktorp har spelat en match mer än Vaik (sju) och är nio poäng efter. Laget inledde med två trepoängare, men har sedan fem raka utan seger. Vaiken vet ännu inte hur det är att förlora i fyran och hemma har de inte släppt in ett mål sedan 20 september i fjol då de besegrade IK Oden med 8-1.

Herrar division 7 västra Uppland
15.00 Järlåsa Vittinge FF-Skuttunge SK 2.
Kommentar: Skön seger för JVFF senast, som nu fått ihop sex poäng. Skuttunges andralag har tagit lika många poäng som JVFF (sex), men har på de tre senaste spelade matcherna släppt in 21 mål. Kommer säsongens andra hemmaseger för lagledare Falk och kompani på lördagen.

Sjumannaserien damer, Morgongåva
10.30 Morgongåva SK-Norrby SK.
11.45 Norrby SK-Skiljebo SK.
13.00 Skiljebo SK-Morgongåva SK.
Kommentar: Tre matcher ska spelas på Ramsjövallen och räkna med tre jämna matcher. När MSK och NSK möttes i första sammandraget på Norrbyliden vann MSK en jämn match.Taggat:   

Niclas Bergvall Niclas Bergvall
Redaktör, skribent & krönikör

Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
Känn dig delaktig för 200 kr/år.Mer läsning