Sjumanna på Ramsjövallen. Foto: privat
Norrby SK. Foto: privat
Morgongåva SK. Foto: privat


6 dagar sedan

Två segrar för NSK och en för MSK i sjumannaserien

Två segrar för Norrby SK och en för Morgongåva SK. Så slutade sjumannaserien på Ramsjövallen på lördagen.
– Lika roligt som vanligt, med bonusen att vi lyckas vinna denna gång och kammar hem säsongens två första segrar, säger Evelina Bygg i Norrby SK.

 

På lördagen spelades det tre matcher i sjumannaserien på Ramsjövallen i Morgongåva SK.
Så här slutade matcherna.

Morgongåva SK-Norrby SK 2-3
– Vi startar första matchen lite försiktigt och avvaktar ganska långt in i matchen. Vi släpper Norrby förbi oss, så vi startar tredje perioden med underläge 0-3. Vi kämpar på och sliter oss in i matchen. Sandra Edman gör vårt första mål med tre minuter kvar och sen med en minut kvar gör Sandra vårt andra mål på en frispark av Evelina, berättar Linda Hallgren i MSK.

Skiljebo SK- Morgongåva SK 1-6.
– En betydligt bättre match. Vi är avslappnade, har roligt och peppar varandra, berättar Linda Hallgren.
Sandra Edman gjorde tre mål och Tilde Ljung, Nellie Ljung och Louise Bengtsson varsitt.

Norrby SK-Skiljebo SK 3-0
– Lika roligt som vanligt, med bonusen att vi lyckas vinna denna gång och kammar hem säsongens två första segrar. Känns som att vi blir bättre och bättre och tjejerna är mer trygga med bollen och vågar både spela, skjuta och dra en motståndare emellan åt. Lägg till hårt jobb och god stämning så har du vårat segerrecept, säger Evelina Bygg i NSK.
Det är många som är bra i NSK.
– Men jag måste nämna våra forwards Pilar Flink och Amanda Eriksson. Pilar är otroligt stark i uppspelen och har både målsinne och ett fint passningspel. Amanda, som är lagets yngling född 2008, har utvecklats sitt spel enormt under den här säsongen, det händer alltid något när hon får bollen, det är roligt att se. Men stort beröm till alla, även arrangerande Morgongåva SK och deras duktiga domare. Nu ser vi fram emot säsongsavslutningen i Västerfärnebo den 2 oktober, säger Evelina Bygg.Taggat:   

Niclas Bergvall Niclas Bergvall
Redaktör, skribent & krönikör

Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
Känn dig delaktig för 200 kr/år.Mer läsning