Jonas Ahlin, Heby AIF.


4 veckor sedan

Heby AIF är på gång – “Vi var så försiktiga tidigare”

Heby AIF tar på lördagen emot Newroz FC på Tegelvallen. En match som Haif bör plocka poäng i för att försöka komma ifatt lagen ovanför dem.
– Efter matchen mot BKV Norrtälje har det sett bra ut, Vi var tillbakadragna tidigare men har ändrat på det, säger spelande tränare Jonas Ahlin i Heby AIF.

 

Heby AIF tar i morgon, lördag, emot Newroz FC hemma på Tegelvallen. På bortaplan fick Haif stryk med 1-3 så det är dags för revansch. Newroz spelade i senaste omgången 1-1 mot Sala FF.

Noteras kan att ”Arre” Ndikumana är avstängd efter tre gula kort.
Hur ser det ut i övrigt i truppen?
– Det var synd för han har varit bra de senaste matcherna men det är bara att gilla läget. Det blir nog Max Ellström som tar den platsen i backlinjen. Annars är det lugnt på skadefronten, säger spelande tränare Jonas Ahlin.

Är ni på gång nu efter två matcher med poäng och senast en riktigt bra match mot Viggbyholm som kunde resulterat i poäng?
– Ja, det tycker jag att vi är på rätt väg. Efter matchen mot BKV Norrtälje har det sett bra ut. Vi var så försiktiga och tillbakadragna tidigare men har ändrat på det.

”Arre” avstängd den här matchen och Haif har sju spelare som ligger nära avstängning och bland dem Samuel Cederfeldt som har fem varningar hittills.
Är det något man tänker på som tränare?
– Nej, det får bli som det blir, säger Jonas Ahlin.

Du gjorde mål senast och det var visst något utöver det vanliga?
– Ja, man kan säga att det var ett riktigt Maradonamål. Ni kan kolla på det eftersom Viggbyholms IK har det på film på Youtube. Där kan man se vårt självmål som också var snyggt, säger Jonas Ahlin med ett leende.

Alla matcher i den här omgången:
Fredag, 19:00: BKV Norrtälje-Fanna BK. Slut 2-1
Lördag, 13:00: IK Franke-IFK Uppsala.
Lördag, 15:45: Sala FF-Sundbybergs IK.
Lördag, 17:00: Procyon BK-Västerås IK.
Söndag, 14:00:Uppsala-Kurd FK-Viggbyholms IK.Taggat:   

Ove Eriksson Ove Eriksson
Redaktör, skribent & krönikör

Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
Känn dig delaktig för 200 kr/år.Mer läsning