Jehad Jemal förlänger med Sala FF. Foto: Privat.


2 månader sedan

Gamla Upsala SK är näst sista träningsmatchen före premiären för Sala FF

Bortamatch för Sala FF i den näst sista träningsmatchen innan seriepremiären. Det blir resa till Uppsala idag lördag för match mot Gusk. Någon seger har det inte blivit på försäsongen för Sala FF som har fått inkassera tre förluster. I dagens match debuterar nyförvärvet Linus Stegnell i målet.

 

Det har varit lite tunt med målskyttet för Sala FF hittills i träningsmatcherna med endast två mål framåt.
I lördagens träningsmatch mot Gamla Upsala SK finns inte nyförvärvet Daniel Hanna med den här helgen heller. Han spelade inte förra matchen mot BK30 och är ännu inte riktigt fit for fight.

Det Sala FF kan ställa upp med är en ny målvakt då klubben har signat med Linus Stegnell. En ung kille med moderklubb Skultuna IS.
Det här är näst sista träningsmatchen före seriepremiären mot Västerfärnebo AIK på bortaplan. Genrepet spelar Sala FF hemma på Lärkan mot Strömsbergs IF kommande helg.
– Det börjar se bra ut, säger lagledare Mats Swartling i Sala FF.

Börjar truppen bli komplett nu?
– Vi har någon spelare till på gång in så det ser positivt ut.

Är det någon av dem från ifjol som är tillbaka nu?
– I veckan var Chika Francis Ezeh med och tränade och det kan bli något. Det är 13 spelare som är helt klara nu men vi fyller på truppen in i det sista, säger Swartling.

Seriepremiär för Sala FF är den 10 april på bortaplan mot Västerfärnebo AIK. Väldigt osäkert om tjälen gått ur gräsmattan på Svedboäng då.Taggat:   

Ove Eriksson Ove Eriksson
Redaktör, skribent & krönikör

Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
Känn dig delaktig för 200 kr/år.Mer läsning