Järlåsa Vittinge FF Foto: Carl-Henrik Rapp


1 år sedan

Det blev stryk för JV FF i genrepet – “Vi mötte ett otroligt bra division 7-lag”

Järlåsa Vittinge FF mötte division 7-kollegan IF Trikadien i sitt genrep inför starten av seriespelet. Förlust med 1-4 (1-2)
– Vi var på gång i slutet av första halvlek när vi kvitterade men vi mötte ett riktigt bra lag, säger Thomas Falk i Järlåsa Vittinge FF.

 

Det var två division 7-lag som möttes i en träningsmatch på söndagskvällen. Hemmalaget IF Trikadien spelar i den södra sjuan och och Järlåsa Vittinge FF i den västra sjuan. IF Trikadien slutade på tredje plats förra året och JV FF slutade nia i sin serie.

Hemmalaget IF Trikadien tog ledningen i den 20:e minuten. De tilldömdes en straff som Erik Axelsson räddade men på returen kan de ta ledningen.

Järlåsa Vittinge FF kvitterade några minuter före pausvilan när Omar Hassan slår in bollen framför mål och träffar en försvarare och hamnar i målet.
JVFF är då på gång i slutet av halvleken men Trikadien gör en snabb omställning och får ett friläge som omsätts i ett ledningsmål till 2-1 som blir halvtidsresultat.

Det skulle bli två mål i andra halvlek också och det är Trikadien som står för båda. I minut 71 gör de 3-1 på en kontring och ett nytt friläge.
I den absolut sista minuten blir det rörigt framför mål och Trikadien kan till slut fån in bollen och vinna med 4-1.
– Straffen i början var lite billig tycker jag. Men det var ett otroligt bra division 7-lag vi mötte. De spelade väldigt fin fotboll men det kändes som offside på deras 2-1, men 4-1 speglar nog matchbilden. Vi gör ingen dålig match och kämpar väl, säger Thomas Falk i Järlåsa Vittinge FF som vill ge lite extra beröm till Erik Axelsson och Axel Eriksson .

Det här var genrepet inför seriepremiären för JVFF. Tanken var att premiärspela nästa helg men den matchen mot Wigörs andralag spelas 17 maj.
Nu är premiären 29 april hemma mot Bälinge IF:s tredjelag men det finns ett reservdatum 13 maj om planerna inte är okej. Det är alltså lite osäkert när JVFF premiärspelar men håll utkik på Sala-Heby Fotboll så får ni veta.

JV FF:s trupp.
1 Pontus Wirdby
2 Axel Eriksson
3 Ousama El Jweid
5 Isak Rosén
6 Rickard Eriksson
7 Isac Magnusson
8 Moaath El Jweid
9 Ismail El Jweid
11 Isak Holmberg
12 Omar Hassan
13 Abdulrazzaq Tareq Shbib
16 Jonas Dimal Nilsson
18 Emiljano Shiko
19 Mbarek Ben Mohamed
27 Erik AxelssonTaggat:   

Ove Eriksson Ove Eriksson
Redaktör, skribent & krönikör

Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
Känn dig delaktig för 200 kr/år.Mer läsning