Stephen Komaketch. Foto: privat


2 månader sedan

“Bisho” tar på sig målvakthandskarna igen och lämnar Åkra FC – Stephen tar över tränarrollen

Det blev en säsong som tränare för Åkra FC för Bshar “Bisho” Ismail. Nu står det klart att tränaren flyttar till nystartade Västeråsklubben Roj FC. In kliver istället Stephen Komaketch, som kommer att vara spelande tränare.
– Vi är väldigt glada att Stephen som var en av förra säsongens nyckelspelare väljer att ta detta uppdrag, skriver klubben i ett pressmeddelande.

 

Bshar “Bisho” Ismail klev in som tränare för Åkra FC i fjol efter att ha lämnat Barkarö SK.
Nu står det klart att Ismail lämnar klubben efter en säsong.
Det efter att ÅFC på fredagskvällen meddelat att Ismail kommer att axla ansvaret som målvakt i den nybildade division 7-klubben Roj FC.
– Han kommer bland annat att ta på sig målvakthandskarna hos Roj FC, skriver Åkra FC i ett pressmeddelande på sin Instagramsida.

Nyheten kom nog inte som en chock för ÅFC eftersom Ismail redan efter fjolårets säsong hintade om att han var sugen att spela fotboll igen, ett beslut som nu alltså är taget.
Åkra FC och deras gamla tränare kommer dock möta på varandra inom kort, den 23 mars, då lagen möts i en träningsmatch på Lärkan i Sala.

Vem som tar över tränarrollen efter “Bisho” är redan klart, det blir Stephen Komaketch som kommer att vara spelande tränare.
– Vi är väldigt glada att Stephen som var en av förra säsongens nyckelspelare väljer att ta detta uppdrag men också fortsätta hjälpa laget på plan som spelande tränare, skriver klubben i ett annat inlägg på sin Instagramsida.Taggat:   

Carl-Henrik Rapp Carl-Henrik Rapp
Redaktör, skribent och krönikör

Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
Känn dig delaktig för 200 kr/år.Mer läsning