Heby AIF. Foto. Niclas Bergvall


1 månad sedan

Heby AIF:s andralag fick walk over mot jumbon Örsundsbro IF:s andralag

Heby AIF:s andralag skulle på fredagskvällen ta emot Örsundsbro IF:s dito på Runavallen men de lämnade walk over.
Två matcher kvar för Haifen som nu ligger tvåa i åttan.

 

Heby AIF:s andralag spelar i division 8 västra Uppland. Det är en serie med endast sex lag eftersom två lag har försvunnit. Ett lag har har utgått och ett har blivit uteslutet. Haif har bara spelat två matcher ännu trots att vi kommit en bit in i juni. De har vunnit en och en slutade oavgjort. Vinsten kom mot serieledarna Sunnersta AIF:s tredjelag.

På fredagskvällen skulle Heby AIF:s andralag spela sin tredje match och det var Örsundsbro IF:s andralag som var tänkta gäster. En motståndare som spelat tre matcher och ligger på jumboplatsen. Det har varit stora siffror när Örsundsbro har spelat. Mot Sunnersta AIF:s tredjelag 5-13, mot Knarrbacken FC 0-13 och Håbo FF:s tredjelag 1-3. Det kändes som att Heby AIF var favoriter i den här matchen.

Under fredagen fick Heby AIF besked att Örsundsbro inte fick ihop lag och ville skjuta upp matchen. Heby AIF fick inte ihop det med deras förslag på nytt speldatum så Örsundsbro blev tvungna att lämna walk over.

Den vinsten på walk over betyder att Heby AIF:s andralag ligger på andra plats i tabellen iför de kommande matcherna innan sommaruppehållet.

Nu är det två matcher kvar innan sommaruppehållet för Haif. De tar emot Knarrbacken FC på hemmaplan den 10 juni och spelar borta mot Håbo FF:s tredjelag 14 juni. Semestern blir sedan lång för nästa match efter sommaren spelas 16 augusti mot Sunnersta AIF:s tredjelag på bortaplan.Taggat:   

Ove Eriksson Ove Eriksson
Redaktör, skribent & krönikör

Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
Känn dig delaktig för 200 kr/år.Mer läsning