Redaktionen

Sala-Heby Fotboll är en ideell förening som startades våren 2017 för att följa rapportera om den lokala fotbollen i Sala och Heby kommun. Grundarna är ett gäng på fyra personer med lite olika bakgrunder, men gemensamma nämnaren är att vi älskar fotboll. Samuel Sillén valde inför 2020 att kliva av och in har vi istället fått Minna Timonen. Följ med vår fortsatta webbsatsning som varit gratis under testperioden 2017, 2018 och 2019.

Niclas Bergvall

Niclas Bergvall, 54 år. Bor i Sala, är gift med Petra och har tre barn. Sportnörd med en stor kärlek för fotboll. Spelade många år i Sala FF och hans största “merit” är att han gjorde klubbens första mål i division 3 och faktiskt även i division 5. Spelade även några säsonger i Norrby SK.
Jobbade i nästan 30 år på Sala Allehanda, men arbetar numera på Annonsbladet i Hedemora.
Favoritlag är Djurgårdens IF och de senaste 15 åren där Zlatan spelat.

Ove Eriksson

Ove Eriksson 60+. Har vidgat vyerna och bor i Västerås. Sambo med Margita och vår jaktgolden Jilla. Två utflugna vuxna söner. Jobbar som slöjdlärare på ett tufft område i stan. Gillar projekt och jobbar med ett integrationsprojekt inom fotboll. Hans egen fotbollskarriär finns inte. ”Var helt kass. Har bara en merit från de yngre åren och det var med stolthet jag tog emot guldmedaljen av översten på T1 i Linköping efter att ha vunnit årets terränglöpning på regementet.” För att få del av det roliga på arenor och omklädningsrum blev Ove hockeyledare i Heby AIF, IF Norden och Sala HK. Fotbollsledare har han varit i Heby AIF och Sala FF i många år. De senaste åren har han skrivit allt på Sala FF:s hemsida. Favoritlag Tottenham sedan Argentinarna Ardiles och Villa spelade där i slutet på 70-talet.

Carl-Henrik Rapp

Carl-Henrik Rapp, 35 år. Bosatt i Sala med frun Lena och sju bonusbarn. Sport, rese och teknikintresserad med passion för sporterna fotboll, speedway och ishockey. Har arbetat ideellt för Masarna Speedway som webbredaktör och har frilansat som fotograf för diverse tidningar i flera års tid. Försörjer sig som personlig assistent. Tidigare fotbollskarriär är inget att tala om, förutom frilägesskottet som satt i krysset under en av Hebycuperna på 90-talet. Favoritlag är Djurgårdens IF, Tottenham Hotspur, Hertha Berlin, Hellas Verona och Livingston FC.

Minna Timonen

Minna Timonen, 43 år.
Bosatt i Tärnsjö sedan 13 år, flyttade från Stockholm där hon jobbade på Intersport i över 13 år. Jobbar nu inom Hemtjänst Norr.
Har testat lite fotboll men var inte bra på det. Har älskat sporta som ung men i dagens läge är det gymmet och body combat som gäller.
Favoritsysselsättning är att fotografera natur och fotboll.

Övriga skribenter

Vi har flertalet “frilansare” knutna till oss som skriver reportage, krönikor och fotograferar åt oss.